Info Actual

Info Actual > Showbiz > După ce s-a pozat în chiloți, Mihai Trăistariu s-a pozat și în halat de doctor: „Verificăm împreună dacă au Corona”
Showbiz

După ce s-a pozat în chiloți, Mihai Trăistariu s-a pozat și în halat de doctor: „Verificăm împreună dacă au Corona”

După ce s-a pozat în chiloți, Mihai Trăistariu s-a pozat și în halat de doctor: „Verificăm împreună dacă au Corona”

După ce s-a pozat în chiloți, Mihai Trăistariu s-a pozat în halat de doctor: „Verificăm împreună dacă au Corona. Aflat în izolare la domiciliu, Trăistariu e mai activ pe rețelele de socializare din mediul online, ca niciodată. Cântărețul consideră că are foarte mult umor și ține să-l împărtășească cu urmăritorii săi.

După ce s-a pozat în chiloți sau gol în așternuturi, acesta s-a gândit că o fotografie în ton cu subiectul zilei ar fi cel mai potrivit lucru. Îmbrăcat în halat alb, purtând un stetoscop la gât, Mihai Trăistariu a încercat să fie amuzant, în încercarea sa de a se juca de-a doctorul. Trei tinere îmbrăcate sumar sau au fost „pacientele” sale care își așteptau cuminți, aplecate provocator, rândul la… consultație.

„Chiar dacă #stauacasă, îmi fac datoria pentru patrie în continuare. Uite, săptămâna asta, alte trei paciente au trecut pe la mine să verificăm împreună dacă au corona. Răspunsul? E… la mintea cocoșului: să zicem că da, să sperăm că nu!” a scris solistul pe contul său de Instagram.

Postarea a stârnit numeroase reacții și nu din cele mai bune.