Info Actual

Info Actual > Showbiz > E deja prea mult pentru Andreea Marin! Cui a spus STOP vedeta?
Showbiz

E deja prea mult pentru Andreea Marin! Cui a spus STOP vedeta?

E deja prea mult pentru Andreea Marin! Cui a spus STOP vedeta?

E deja prea mult pentru Andreea Marin! Cui a spus STOP vedeta? După ce și-a satisfăcut toate poftele culinare în perioada Paștilor, Andreea Marin s-a hotărât că e timpul pentru o schimbare.

Aceasta a afirmat că a luat în greutate în această perioadă pentru că nu s-a abținut de la delicatesele de Paște. Vedeta a mărturisit, însă, că e deja prea mult și s-a hotărât să aibă gijă de silueta sa. Ea a postat pe pagina sa de Instagram hotărârea pe care a luat-o.

„Nu mi-am refuzat nicio plăcere culinară de Paște, nici măcar una, și nu regret nimic. Îmi place sa ma bucur de sărbători, nu sa îmi impun restricții, deși sunt un om echilibrat și moderația nu îmi lipsește, totuși am ieșit din ritmul de viata obișnuit și corpul meu resimte schimbarea.

Îmi asum kilogramele în plus acumulate în aceste zile si pofta de dulce care creste mai mult cu fiecare plăcintă sau felie de cozonac ce vine în plus, dar îmi asum și faptul ca de azi spun… STOP !

Revin la obiceiurile bune și corpul meu îmi va mulțumi. (…) Nu facem prea multa mișcare de când stam acasă, pe mine munca ma tine pe scaun la birou multe ore pe zi, asa ca trebuie sa găsim metode de a ne echilibra și a ne ajuta organismul. O zi cu soare în suflet va doresc, oameni buni!”, a mărturisit Andreea Marin.