Info Actual

Info Actual > Showbiz > E mâna destinul! Gabriela Spanic, cuplu inedit cu un român celebru
Showbiz

E mâna destinul! Gabriela Spanic, cuplu inedit cu un român celebru

E mâna destinul! Gabriela Spanic, cuplu inedit cu un român celebru

E mâna destinul! Gabriela Spanic, cuplu inedit cu un român celebru.

Cunoscuta și îndrăgita actriță de telenovele și-a luat fanii prin surprindere când i-a anunțat că urmează să participe la un proiect nou. Este vorba de emsiunea „Dancing with the Stars”, care are loc în Ungaria. Surprizele nu se opresc aici, însă.

Partenerul de dans al Gabrielei Spanic este un dansator celebru din România. Andrei Mangra a devenit cunoscut în 2017, când a participat la show-ul „Uite cine dansează”, de pe Pro TV, unde a avut-o drept parteneră pe Roxana Ionescu. Tânărul în vârstă de 28 de ani este pasionat de dans sportiv încă din copilărie, pasiune moștenită de la mama sa, care este antrenor de dans.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Un duel încărcat de emotie, Roxana Ionescu şi Andrei Mangra au părăsit concursul | RomaniaTV.Net - Mobi

Gabriela Spanic nu mai are nevoie de prezentare. Este foarte cunoscută atât publicului din România, cât și din întreaga lume. Fanii telenovelelor și-o amintesc, cu siguranță, pe actrița venezueleană în rolurile din „La Usurpadora”, „La Intrusa”, „La Venganza”, „Prisionera” și „Soy Tu Duena”.

În cadrul unui interviu televizat, Gabriela Spanic și-a anunțat participarea la faimosul concurs de dans. După perioada de izolare la domiciliu și de restricții severe cauzate de pandemia de coronavirus, Spanic e fericită să performeze iarăși în fața publicului.

„Vă salut, oameni frumoși! Eu sunt Gaby Spanic, actriță de telenovele și mai nou, concurenta unui superb show de dans. Mă simt foarte fericită că particip, mai departe vedem ce se va întâmpla”, a mărturisit actrița.

În 2004, Gabriela Spanic a avut un rol scurt în „Numai Iubirea”, prima telenovelă românească. A apărut alături de Lucian Viziru, iar gurile rele spun că între cei doi ar fi fost ceva mai mult decât îmbrățișări și zâmbete. Gabriela are doar cuvinte de laudă la adresa lui Lucian Viziru și îi păstrează o amintire plăcută.

A fost una dintre actritele de telenovele preferate de toti, insa si-a distrus chipul cu operatiile estetice. Cum arata acum Gabriela Spanic? FOTO