Info Actual

Info Actual > Showbiz > S-a aflat motivul pentru care Lucian Viziru a părăsit România. „Mi-au luat tot”
Showbiz

S-a aflat motivul pentru care Lucian Viziru a părăsit România. „Mi-au luat tot”

S-a aflat motivul pentru care Lucian Viziru a părăsit România. „Mi-au luat tot”

S-a aflat motivul pentru care Lucian Viziru a părăsit România. „Mi-au luat tot”. În urmă cu câțiva ani, se afla pe culmile succesului, după ce apăruse în mai multe telenovele marca Acasă TV.

Lucian Viziru a dispărut brusc, însă, din luminile reflectoarelor. S-a aflat că actorul a părăsit România, împreună cu soția și fiul său, pentru a se stabili în Germania.

124S-a aflat că decizia a fost luată de Lucian nu a mai putut să îsi mai achite ratele, iar banca a venit și i-a luat tot.

„Când a trebuit să-l operăm pe tata de cancer, am avut nevoie de aproape 100.000 de euro. Eu aveam un credit ipotecar, am plătit din el, când nu am mai putut să-l plătesc la timp pentru că efectiv nu aveam de unde, a venit banca şi a luat tot: şi ce aveam şi ce nu mai aveam”, a povestit Lucian pentru Antena Stars.

Lucian Viziru a plecat din ţară cu fiul său, Mihai, şi soţia lui, Ema, iar, la început, i-a fost extrem de greu la început şi a fost nevoit să facă foamea, la propriu, Lucian nu a renunţat.

„În Germania am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasă”, spunea Lucian Viziru.

Se pare, însă, că acesta a depășit acum acele momente. Lucian este antrenor de tenis și de Paște a transmis un mesaj tutor prietenilor săi, pe pagina personală de Facebook.

„Hristos a Înviat ! Today is Orthodox #Easter, the oldest and most important festival in the Eastern Christian tradition 🕊️ Happy #Pascha to my Orthodox friends in the 🇪🇺 and the 🌎! This year’s Easter shall be filled with even more #hope. -via Social Europe. Paste fericit!”

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni stând jos, copac, pantofi, iarbă, în aer liber şi natură