Showbiz

E oficial, Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie. Ce îi reproşează soţia

E oficial, Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie. Ce îi reproşează soţia

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin, cea care i-a fost soție timp de 25 de ani, divorțează, scrie People. Cei doi au împreună trei fiice, iar această informație vine la scurt timp după ce s-a aflat că starul de la Hollywood și-a acoperit tatuajul cu chipul soției sale pe care-l avea pe mână.

E oficial, Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie. Ce îi reproşează soţia

Potrivit sursei citate, Flavin a depus în instanță o petiție prin care solicită dizolvarea mariajului de starul din Rocky, în vârstă de 76 de ani.

Stallone și Flavin, în vârstă de 54 de ani, s-au căsătorit în 1997, însă relația lor a început în 1988, după ce s-au cunoscut la un restaurant din Beverly Hills.

Aceștia au trei fiice împreună – Scarlet, 20 de ani, Sistine, 24 de ani și Sophia, de 25 de ani. De asemenea, Stallone mai are un fiu – Seargeoh din căsnicia cu Sasha Czack. Fiul lui cel mare, Sage, pe care-l avea cu Starlin Wright, a murit în 2012.

Jennifer Flavin este cu 22 de ani mai tânără decât soțul ei în vârstă de 76 de ani și a postat o fotografie de Instagram cu ea îmbrățișându-și cele trei fiice.

„Aceste fete sunt prioritatea mea”, a scris ea în postarea din 10 august. „Nimic altceva nu contează. Noi 4 pentru totdeauna.’

Flavin a cerut divorțul vineri, 19 august, în Palm Beach County, Florida, iar Stallone și-a ascuns deja bunurile conjugale. Potrivit documentelor de divorț obținute de DailyMail.com, ea susține că Stallone „s-a implicat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale, care a avut un impact economic negativ asupra patrimoniului conjugal.

„Mai mult, soțului ar trebui să i se interzică să vândă, să transfere, să cedeze, să greveze sau să disipeze orice bun în timpul procesului”.

Jennifer, care și-a luat numele de familie al soțului ei, căută să revină la numele de fată, Flavin.

Flavin a spus în documentele de divorț: „Căsătoria dintre părți este ruptă iremediabil”.

Stallone avea un tatuaj gigant cu Jennifer pe bicepsul drept acoperit cu o poză cu Butkus, câinele mastiff al personajului Rocky din filmele de succes. 

Agentul lui Stallone susține că nu există probleme în cuplu

Totuși, agentul lui Stallone susține că nu există probleme în cuplu, iar aceste zvonuri au fost provocate de o neînțelegere privind decizia actorului de a-și reîmprospăta tatuajul de pe braț.

”Domnul Stallone intenționan să-și reîmprospăteze tatuajul cu imaginea soției sale, dar rezultatele nu au fost bune, așa că a decis să-l acopere cu imaginea câinelui său din Rocky, Butkus. Își iubește familia.”

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au sărbătorit 25 de ani de căsnicie în luna mai

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au sărbătorit 25 de ani de căsnicie, iar starul din Rambo i-a transmis un mesaj special soției sale „uimitoare”, pe Instagram.

„Nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie ceea ce înseamnă această femeie incredibil de devotată și răbdătoare pentru noi și mi-aș dori doar să mai urmeze alți 25 de ani! Îți mulțumesc, draga mea!”, a scris el în descrierea imaginilor în care apare cu Flavin și fiicele lor.

Jennifer i-a răspuns într-un comentariu și a dezvăluit cu această ocazie și secretul mariajului lor.

„Multumesc, dragostea mea! Te iubesc atât de mult și vom petrece și următorii 25 de ani împreună! Fă-mă să râd și sunt a ta pentru tot restul vieții mele!”.