Lifestyle

E scris în stele! Ce meserii îți sunt potrivite în funcție de semnul zodiacal?

E scris în stele! Ce meserii îți sunt potrivite în funcție de semnul zodiacal?

Care sunt talentele tale? Ce meserii îți sunt potrivite în funcție de semnul zodiacal?

Te întrebi ce carieră profesională ți-ar fi cea mai potrivită? Nu ți-ai descoperit încă talentele ascunse? Nu știi care îți sunt punctele forte sau cele slabe? Ei bine, există talente în funcție de semnul zodiacal. Poți să le afli și tu pe ale tale.

Berbec

Pentru că ești o persoană extrovertoită, poți să te exprimi foarte ușor. Ai ambiție și țeluri înalte. Orice carieră ți-ai alege sau ți-ai ales este perfectă, important e să știi că nu te poți concentra prea mult timp. Ești un bun lider, iar ceilalți îți recunosc această calitate și te respectă.

Nu ai foarte multă răbdare, așa că poți să eviți pictura, fotografia sau grădinăritul. Cel mai bine lucrezi singur, așa că evită munca în echipă.

Taur

Ești muncitor, dar și leneș în același timp. Cu toate acestea ești materialist și vrei să atingi succesul. Îți place stabilitatea și rutina, ai răbdare deși te enervezi rău, dar mai greu. Atunci când simți că nu ești apreciat la muncă, pleacă din acel loc.

Poți fi medic, agent imobiliar, designer de exterior, afacerist, educator, bancher, manager de proiecte. Poți alege și alte cariere profesionale: proprietar de galerie de artă, fotograf, regizor, designer de interioare, makeup artist, patiser, sculptor.

Gemeni

Ești tipul de om hiperactiv, cu o nevoie permanentă de stimulare intelectuală. Inteligent, spontan, tot timpul cu o replică bună, detești rutina. Ca atare nu ești făcut pentru munca de birou. Îți place să fii conectat cu toată lumea. Ai nevoie să te simți liber, așa că în momentul în care te plictisești de job o să ai impresia că ți se îngrădește libertatea.

Poți fi un foarte bun specialist în Relații Publice,  director de creație în marketing, jurnalist, actor, organizator de evenimente, orator. Nu poți avea o funcție în poliție, SRI sau spion. Pe de altă parte, poți fi muzician, matematician,  dezvoltator de aplicații, inginer spațial, brokerl.

Rac

Ești intuitiv, sentimental, dar mai degrabă introvertit, este destul de greu pentru cineva să te cunoască. Cu toate acestea, ești loial și îți protejezi oamenii cu care lucrezi, indiferent că ești coleg cu ei sau șeful. Detești conflictul, de aceea o să ai probleme dacă nu spui ce te frământă.

Ai putea fi foarte bun la făcut bani, dar pe cât de mult îți place să îi faci, pe atât de mult îți place să îi cheltuiești. Vei lupta pentru cauze nobile în care crezi cu tărie. Ai putea să fi inventator, judecător, super-erou, activist, dar mă îndoiesc.

Leu

Știe toată lumea că ești un lider înnăscut, idealist, bun comunicator. Dispui de stil, simțul umorului, dar pentru povești și dramă. De asemenea, ai un Ego cât tot Pământul, așa că tot ceea ce îți propui vei duce la bun sfârșit. Ești pacifist, ai o inimă mare, chiar dacă ești temperamental știi să pui capăt conflictelor.

Te poți regăsi în meserii ca: actor, designer vestimentar, afacerist, regizor, jurnalist. Nu prea te regăsești în meserii ca: pictor, sculptor, manager de muzeu, istoric.

Fecioară

Ești minuțioasă și perfecționistă, ai o minte extrem de analitică. Unii te percep ca fiind cu capul în nori, dar ești o persoană loială și cu picioarele pe pământ.

Poți fi un foarte bun: contabil, statistician, cercetător, organizator de evenimente, consultant financiar. Mai puțin probabil să fii: producător muzical, poet, nutriționist, inventator.

Balanță

Ești un bun diplomat și puțin eroic, ai tact și un simț dezvoltat al justiției. Detești să fii constrâns să muncești într-un loc care nu-ți face plăcere și, câteodată, îți place să te afli în lumina reflectoarelor. Apreciezi frumusețea, ai simț artistic și creativ.

Tocmai de aceea, ai putea să fii: pictor, broker de artă, makeup artist, arhitect, designer, diplomat, consilier, cântăreț, muzician/ compozitor, artist. Ești un pic înfumurat, așa că o să vrei să îți păstrezi frumusețea fizică. Puțin probabil să devii: gimnast/ă, atlet, instructor personal.

Scorpion

Ești genul de persoană intuitivă, muncitoare și determinată. Îți place să descoperi mistere sau lucruri demult uitate.

Te vei regăsi în profesii precum: cercetător, investigator, scriitor, jurnalist,om de știință, expert judiciar sau actuarial. Pentru că ești încăpățânat și inflexibil, cel mai bine o să te regăsești în poziții de top, dar poți fi și un jucător în echipă. Puțin probabil să te regăsești ca: dirijor, ofițer în poliție, chirurg, CEO de ONG.

Săgetător

Prinzi din zbor orice informație. Îți place să înveți limbi străine și să îți documentezi experiențele. Ai nevoie de un job care să îți ofere în același timp libertate, dar și experiențe noi. Îți place să fii tot timpul în mișcare  și să ai un program flexibil, așa că cel mai bine ar fi să nu răspunzi în fața nimănui, poate doar a ta.

Te vei regăsi în meserii precum: afacerist, manager de hotel, speaker motivațional, importator/exportator, inventator, creator de site-uri, jurnalist/scriitor, cercetător, producător de documentare, actor. Mai puțin probabil să te faci: psiholog, asistent social, activist sau educator.

Capricorn

Este unul din cele mai ambițioase semne zodiacale, ceea ce îl ajută să atingă succesul. Ești organizat și pragmatic, răbdător și perseverent, ești responsabil. Tu ești cel ce duce proiectul la bun sfârșit indiferent de ce trebuie să facă.  Ai oameni loiali pe lângă tine, chiar dacă îți sunt inferiori din punct de vedere intelectual, pentru că preferi loialitatea și perseverența. Te poți regăsi în meserii ca: politician, medic specialist, contabil. Puțin probabil să te regăsești în meserii precum: scriitor, muzician, producător, regizor, artist, arhitect sau comediant. Dar, cine știe?

Vărsător

Este recunoscut ca fiind independent și unic, adoră libertatea și un loc de muncă unde se poate exprima liber. Este o idee bună să îți deschizi o afacere proprie. Pentru că ești inventiv, poți avea și un job de birou, atâta timp cât nu este prea strict programul.

Prinzi orice informație din zbor, de aceea s-ar putea să devii: profesor, cercetător, specialist tehnic, activist politic, orator public,autor/ scriitor, asistent social.îți place să inventezi, să creezi, ai o minte analitică care te-ar putea ajuta și în lumea artelor.

Pești

Peștii sunt creativi, inteligenți, talentați, plini de compasiune, empatici, dar sunt șmecheri și machiavelici dacă este cazul. Preferă o viață relaxată uneia stresante, mai ales dacă nu au un program fix. Peștii în general se regăsesc în profesii artistice. Ești extrem de muncitor, dedicat și responsabil, de aceea de cele mai multe ori, oamenii profită de tine.

Mai mult ca sigur vei fi: designer în orice domeniu, arhitect, muzician, artist, biolog, detectiv, dansator, actor. Toată viața ta se bazează pe intuiție, de aceea cel mai confortabil te-ai simți având un job care presupune abilități creative sau muncă de caritate.  Este posibil să devii: asistent medical, veterinar, asistent social,terapeut, consilier, preot, profesor de religie, inventator, voluntar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *