Lifestyle

Efectele COVID-19. Răzvan Pascu: „Toate țările vor pierde din punct de vedere turistic”

Efectele COVID-19. Răzvan Pascu: „ Toate țările vor pierde din punct de vedere turistic”. Răzvan Pascu, faimosul blogger de turism, a declarat pentru ciao.ro că cele mai afectate țări din punct de vedere al turismului, vor fi cele mai sărace.

„Fără îndoială că toate țările vor pierde din punct de vedere turistic. Dar cele mai afectate vor fi cu siguranță țările sărace, care depindeau în proporție covârșitoare de turism, cum este Thailanda, spre exemplu.

Mi-e foarte greu să fac estimări în acest moment, dar îmi doresc ca din iunie să începem ușor-ușor să călătorim, la început poate în România și apoi și în afara țării. Nimeni nu și-a putut imagina că lumea se poate închide ermetic în doar o lună”, a spus Răzvan Pascu.

„Sunt curios cum vor evolua lucrurile din toamnă”

„Pentru români cu siguranță că ar fi rămas în top vacanțele în destinațiile clasice, estivale: Grecia, Turcia. Dar și destinațiile din zona Golfului: Dubai, Doha ori Israel, Iordania sau Egipt.

Dintre destinațiile îndepărtate, Zanzibar, SUA și Brazilia concurează pentru un loc în preferințele românilor. Și sunt tare curios cum vor evolua lucrurile în toamnă”, a mai spus consultantul de marketing turistic, cu referire la efectele COVID-19.