Info Actual

Info Actual > Showbiz > EL este presupusul AMANT al Ralucăi! Care va fi reacția lui Pepe când va afla? Telenovela ia amploare
Showbiz

EL este presupusul AMANT al Ralucăi! Care va fi reacția lui Pepe când va afla? Telenovela ia amploare

EL este presupusul AMANT al Ralucăi! Care va fi reacția lui Pepe când va afla? Telenovela ia amploare

EL este presupusul AMANT al Ralucăi! Care va fi reacția lui Pepe când va afla? Telenovela ia amploare, căci noi detalii ies la suprafață în scandalul momentului.

Pentru că infidelitatea Ralucăi ar sta la baza despărțirii celor doi, noi informații apărute în presă par să contureze tabloul acestei telenovele fără sfârșit.

Reamintim că Pepe ar fi aflat că Raluca a plecat la munte în compania unui bărbat misterios. Oare acesta este motivul principal pentru care partenera lui Pepe își dorește să divorțeze de acesta?

Raluca a fost plecată la munte cu câteva persoane apropiate, printre care și bărbatul misterios. Cu toții au fost la herghelie pentru a vizita locul și pentru a se fotografia alături de cai, mai puțin Raluca Pastramă, semn că a dorit să stea mai ascunsă, conform Wowbiz.

EL este presupusul AMANT al Ralucăi! Care va fi reacția lui Pepe când va afla?

Bărbatul a cărei identitate este învăluită în mister ar fi un celebru stomatolog din Capitală. Acesta a fost la munte însoțit de una dintre prietenele Ralucăi, care o cunoaște pe aceasta după o relație cu Bombo, informează sursa mai sus menționată.

Pepe neagă acuzațiile care i se aduc și o acuză pe Raluca de infidelitate

“Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut, pentru că am vrut să vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângerea. Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat nimic. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează și nu au putut fi construite”, a spus Pepe.

“AM NERVI PENTRU CĂ MI SE ÎNTÂMPLĂ NIȘTE LUCRURI PE CARE NU LE MERIT”

Odată cu anunțul divorțului, Pepe a spus că va fi amiabil. Întrebat despre acest detaliu, Pepe a reacționat: “Păi… am fost eu la Poliție să depun vreo plângere?! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume. Problema este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin emis, a fost fără nicio probă. Nu a fost nicio zgârietură, nu a existat nicio lovire, niciun martor, nimic! Faptul că vorbesc apăsat acum nu înseamnă că vă bat pe voi acum, sau pe nevasta-mea.

RUGAȚI-O SĂ-ȘI DEA MASCA JOS! SĂ VEDEȚI CE PUMN ÎN GURĂ I-AM DAT

Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit. Am de crescut și de educat niște copii, eu nu stau să mă joc cu niște “hai să facem o plângere”, să am și eu că cică m-ar fi bătut. Păi cică, că dacă ar fi nu s-ar mai povesti! Vă rog eu frumos, rugați-o să-și dea masca jos! Să vedeți ce pumn în gură i-am dat?! Nu s-a întâmplat așa ceva”.

Întrebat dacă discuția din parcare a plecat de la faptul că a aflat că Raluca Pastramă i-a spus că-l înșală, Pepe a răspuns: “Da, e adevărat!”, informează DCnews.