Info Actual

Info Actual > Showbiz > Elena Băsescu, dezvăluiri incendiare. „Tata a spus ești majoră, ai trei copii, este decizia ta”
Showbiz

Elena Băsescu, dezvăluiri incendiare. „Tata a spus ești majoră, ai trei copii, este decizia ta”

Elena Băsescu, dezvăluiri incendiare. „Tata a spus ești majoră, ai trei copii, este decizia ta”

Elena Băsescu, dezvăluiri incendiare. „Tata a spus ești majoră, ai trei copii, este decizia ta”.

Elena Băsescu este capul listei PMP Constanța pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare. În momentul de față, fiica fostului președinte Traian Băsescu își câștigă existența din salariul de consilier PMP la Camera Deputaților și din pensia alimentară primită de la tații copiilor săi.

Întrun interviu pentru evz.ro, Elena Băsescu a declarat că mereu a vrut să se întoarcă în politică. Acum după ce copiii săi au mai crescut, aceasta consideră că este momentul potrivit pentru a-și  îndeplini visul. De ce a ales tocmai Constanța? Elena Băsescu face lumină asupra acestui aspect și spune că întotdeauna când merge în orașul său natal se cazează în apartamentul familiei, nu la hotel.

Viața „secretă” a Elenei Băsescu. Dezvăluiri exclusive din viața unei mame singure, cu trei copii

„De plecat, nu am plecat niciodată. Vin foarte des la Constanța. Avem apartament aici, cel în care ne-am născut, eu și sora mea, și am copilărit, pe Aleea Zmeurei, colț cu Soveja, unde era unitatea militară. Nu a fost vândut. Acolo venim și stăm în fiecare vară. Nu am stat la hotel, am stat acolo tot timpul. Am rămas pe scară cu aceeași vecini cu care își bea mama cafeaua când tata naviga.

Este o atmosferă caldă, de familie. Am păstrat și ținem legătura. Mai am și familia din partea tatălui meu, unchiul meu cu cei doi copii ai lui, Dragoș și Raluca și mătușica mea. Din păcate bunicii nu mai sunt, dar îi vizitez tot timpul la cimitir”, a declarat aceasta pentru evz.ro.

Elena Băsescu a mai spus că, în lipsa lor, de casă au grijă vecinele.

„Vecinele noastre. Știți cum e, se mai sparge o țeavă, se mai strică ceva. Vecinele de pe scară, cu care am rămas în relații foarte bune. Nașa mea, nana, vecine, doamna Ica, tanti Gina. Tot acolo locuiesc. Doar nașa mea s-a mutat, dar o vizitez înainte de a intra pe autostradă pentru că s-a mutat în acea zonă. Deci nu plec din Constanța fără să îmi vizitez unchiul, prietenele din copilărie, fără să o pup pe nașa mea de botez. Care are două fete, de-o vârstă cu mine și sora mea. Deci avem încă legături foarte puternice în Constanța”, a mai spus Elena.

Candidatură în numele tatălui său, Traian Băsescu

Elena Băsescu a explicat, de asemena, ce înseamnă expresia „candidatură în numele tatălui meu”.

„Orașul Constanța mă face să fiu atât de mândră de ceea ce reprezintă familia mea, de tatăl meu care a fost marinar de cursă lungă. Este ca un omagiu pentru că îmi doresc să reușesc să atrag proiecte importante pentru Constanța, de infrastructură, pe zona turistică. Vreau și eu să fac ceva pentru orașul în care m-am născut, pentru orașul care m-a făcut să fiu atât de mândră. Consider că am avut o șansă extraordinară că m-am născut în Constanța”, a explicat Elena Băsescu.

Fata lui Traian Băsescu a mai spus că nu i-a cerut aprobarea tatălui său, ci doar că l-a informat că vrea să candideze din partea PMP Constanța.

„Sunt, dar tata de multă vreme nu se mai implică în deciziile pe care le luăm. Cu tata doar ne consultăm. Îi spunem ce intenționăm să facem, îl anunțăm înainte. Tata nu se implică, nu ne spune niciodată, nu, nu spune, da. Spune, ești majoră, ai trei copii, este decizia ta. I-am spus că vreau să candidez la Constanța, a zis că i se pare un lucru foarte înțelept pentru că sunt constănțeancă și că aici m-am născut”, a mai spus Elena Băsescu.

Elena Băsescu are trei copii, din două relații și îi crește singură cu ajutorul unei bone și al mamei sale.

„Cea mai mare este Sofia Anais Ionescu Băsescu, are 7 ani, este clasa întâi, Traian Jr Băsescu, are 5 ani și jumătate și Anastasia Băsescu Gheorghe, care are 2 ani și câteva luni. Locuim la București, împreună cu mine și cu bona. Și ne descurcăm și ne place și abia aștept să ajung acasă lângă ei”, a mărturisit fiica fostului președinte.