Info Actual

Info Actual > Showbiz > Elena Carstea isi striga durerea: “Sunt în prima linie. Iadul pe pământ”
Showbiz

Elena Carstea isi striga durerea: “Sunt în prima linie. Iadul pe pământ”

Elena Carstea isi striga durerea:

Elena Carstea isi striga durerea! Indragita artista trece prin momente cumplite, asa ca s-a hotarat sa le povesteasca si fanilor iadul pe care il traieste.

Artista traieste de 15 ani in SUA, acolo unde traia o viata implinita si linistita pana sa inceapa pandemia de Covid-19.

Sunt zile bune de cand artista este speriata si ingrijorata pentru fiicele ei. Sanda, in varsta de 23 de ani si Adriana, in varsta de 19 ani, sunt in prima linie in lupta cu COVID-19, ca voluntari, potrivit DcNews.

Elena Carstea isi striga durerea: Dacă rămâneți fără doctori o să fie iadul pe pământ!!

“Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în Național Guard. Nu mai luați în glumă nimic, stați în casă, ajutați-vă vecinii, întindeți o mână de ajutor, faceți cumpărături pentru oamenii în vârstă sau care nu se pot mișca.

Mă gândesc la voi toți cu teamă și cu speranță în același timp

Fabricile de textile să facă halate medicilor și măști, spălați-vă pe mâini, ștergeți tot de câte ori se poate! Dacă rămâneți fără doctori o să fie iadul pe pământ!! O să treacă cumva și povestea asta. Mă gândesc la voi toți cu teamă și cu speranță în același timp”, a scris Elena Cârstea pe pagina sa de socializare.