Info Actual

Info Actual > Showbiz > Elena Ceausescu, moment intim cu un sportiv celebru. Cine s-ar fi gândit?
Showbiz

Elena Ceausescu, moment intim cu un sportiv celebru. Cine s-ar fi gândit?

Elena Ceausescu, moment intim

Elena Ceausescu, moment intim cu un sportiv celebru. După finala Cupei Davis din 1972, soția președintelui Republicii Socialiste România, Nicolae Ceaușescu, si Ilie Nastase au avut un moment intim. Dezvăluirea a fost făcută de fostul tenismen într-un interviu acordat pentru GSP.

Elena Ceausescu, moment intim cu un sportiv celebru. ”Mai, flacau, unde te grabesti asa? Ia vino sa vorbim putin!”

665„Cand sa ies din sediul Comitetului Central al PCR era o femeie cu batic pe cap, statea, asa, rezemata de un perete. “Mai, flacau, unde te grabesti asa? Ia vino sa vorbim putin!”. “Sarut mana, doamna!” Eu ii raspund ca am avion spre Barcelona. “Uite, s-au auzit zvonuri ca ai vandut meciul americanilor. Dar noi nu credem asa ceva. Tu du-te linistit ca n-o sa-ti faca nimeni nimic”. Nicolae Ceausescu a respectat protocolul. Ne-a primit după finală, pe noi și pe americani. Eu mi-am cerut scuze că nu pot să stau prea mult, am ciocnit un pahar și am plecat, că aveam avion spre Barcelona”, a povestit Ilie Nastase.

“Asta este o mare tampenie ca am vandut meciul. Dar Tiriac era suparat pe mine. Si avea dreptate!”, a mai spus celebrul sportiv.