Info Actual

Info Actual > Showbiz > Elena Ionescu, șantajată de un turc. Vedeta este disperată
Showbiz

Elena Ionescu, șantajată de un turc. Vedeta este disperată

Elena Ionescu, șantajată de un turc. Vedeta este disperată

Elena Ionescu, șantajată de un turc. Vedeta este disperată.

Situație neplăcută pentru Elena Ionescu. Contul de Instagram i-a fost spart de un hacker din Turcia și, mai mult de atât, este și șantajată de acesta. Protagonista reality show-ului „Mămici de pitici ci lipici” de la Antena Stars, a spus că bărbatul care îi vrea răul a intrat în contact cu tot apropiații ei, iar ei îi cere o mie de euro pentru a-i permite să intre, din nou, în posesia paginii sale personale de socializare.

Potrivit spuselor ei, s-a trezit cu un link pe mail în care scria că postează conținut licențios pe rețelele de socializare, iar dacă nu îl va accesa, va fi blocat permanent.

Din moment ce adresa de mail pe care i-a trimis-o părea cea oficială a platformei, vedeta nu a stat pe gânduri și a dat click, moment în care a fost scoasă de pe toate conturile sale de socializare.

„Am trimis cod, am trimis buletinul. Niciun răspuns. Ce mă doare este că infracțiunea se poate întâmpla oricui, iar cei care avem bifă și care sperăm să fim acoperiți, aflăm că de fapt suntem descoperiți. Nu este normal. E

ste un turc care mă șantajează, a scris tuturor din lista mea de prieteni. A dat de mine pe Instagram. El a găsit omul care a spart contul. De fapt este el. îmi scria și ștergea mesajele.

Și spunea că varianta ar fi să îi dau 1000 de euro pentru că a schimbat toate datele de contact. Iar el are nevoie de un cod de pe telefon și mă șantajează. Îmi scrie de pe 10 IP-uri. Nu știi de unde e. Îmi arată că e din Turcia, dar e număr de Rusia”, a declarat Elena Ionescu, conform antenastars.ro.

Elena Ionescu a spus că va apela și la ajutorul autorităților, pentru că orice altă metodă a încercat, nu a funcționat.

„O să merg la Poliție, că altceva nu mai știu Mi-am pierdut speranța”, a spus vedeta.