Economic

Elena Udrea, sub tirul întrebărilor. Cât de bogată este: Am multe împrumuturi și investiții

Elena Udrea, sub tirul întrebărilor. Cât de bogată este: Am multe împrumuturi și investiții

Elena Udrea, sub tirul întrebărilor. Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul ministru al Turismului a avut răspunsuri pline de sinceritate pentru jurnalista care a asaltat-o cu cele mai controversate subiecte.

Sunteți o femeie bogată?

Depinde la ce ne raportăm. Față de marea majoritate a oamenilor, da. Față de cei care sunt în Top 300, clar nu. Am suficient cât să mă simt bine și să am o viață liniștită. Sunt mulțumită, dar acum, că nu fac politică, tind să fac afaceri și să cresc averea familiei.

Elena Udrea, sub tirul întrebărilor. Cine are mai mulți bani? Dvs sau Adrian?

Nu am făcut un calcul. Probabil în acest moment am eu. Am multe împrumuturi și investiții în diferite firme. Mai sunt și alte activități în care am investit în trecut și acum îmi produc venituri.

Cum a venit pe lume fiica dumneavoastră?

Eu îmi aduc aminte la superlativ totul. În realitate e greu. Eu am născut natural, cu dureri, dar nu a durat mult. Am plecat la spital cu taxiul la 10 noaptea. A mers cu mine Alina Bica, prietena mea. Nu am avut haine pentru copil, nu eram pregătită. Nu am avut nici pijama. Am ieșit de acolo și am plecat cu copilul în brațe, tot cu Alina, și cu toate astea a fost cel mai fericit moment din viața mea. Copilul a fost sănătos și minunat.

V-a fost teamă că tatăl copilului dumneavoastră v-ar putea părăsi?

Nu. Îl cunoașteam pe Adrian de doi ani. Știam ce caracter are. Am cerut să vin în țară. Nu voiam să mai stau acolo pentru că ne făcusem planuri să fim aici, copilul să stea acasă, să stea cu el, să stea cu mama. Nu m-am temut niciun moment. Sunt sigură că este un bărbat care ar face față unor situații extrem de dificile.

Despre relația cu Adrian Alexandrov

Elena Udrea a mai dezvăluit ca relația cu tatăl copilului său este este una solidă. Cei doi au fost nevoiți să amâne căsătoria din considerente care nu au ținut de ei: episodul dificil din Costa Rica, revenirea în țară și declanșarea pandemiei. În momentul în care apele se vor liniști, cu siguranță vor face și cununia.

„Nu mi-am cunoscut niciodată soacra”, a dezvăluit Elena Udrea. Ea a spus că mama lui Adrian trăiește de mulți ani în Italia, iar după întoarcerea lor în țară, la începutul acestui an, a explodat Covid-ul în toată lumea, iar printre primele țări care au avut interdicție de călătorie a fost Italia. Așa că mama lui Adrian nu a putut veni până acum în țară ca să-și vadă cei doi băieți (Adrian mai are un frate „la fel de reușit”), nepoțica și pe mama ei.

În plus, Elena Udrea a mai declarat că nu și-a cunoscut nicio soacră, deoarece mama primului soț, Dorin Cocoș, era decedată atunci când ei s-au cunoscut, potrivit Retetesivedete.

“40 de intrebari cu Denise Rifai

Personalitate carismatica, jurnalist cu experienta, Denise Rifai a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator de stiri si prezentator si realizator de talk-show. A intervievat de-a lungul carierei sale cele mai importante figuri ale scenei publice romanesti.

Nu pierdeti, din 6 octombrie, in fiecare marti, de la 23:00, la Kanal D, un regal al interviurilor fata in fata –  “40 de intrebari cu Denise Rifai”!