Actual International

Elon Musk confirmă că a preluat Twitter și spune care este motivul pentru care a dorit platforma

Elon Musk confirmă că a preluat Twitter și spune care este motivul pentru care a dorit platforma
Infoactual

Lung e drumul până departe. Cam așa în cazul lui Elon Musk care acum vrea Twitter, acum nu îl vrea, este bun, dar nu e bun. Probabil a fost nevoie de o instanță și de o judecătoare care i-a spus într-un fel să vadă mai bine ce a semnat, pentru că acel contract nu îi oferea posibilitatea să câștige. Mult așteptata preluare a Twitter de către Elon Musk a fost confirmată de miliardar, desigur, într-un tweet.

Elon Musk confirmă că a preluat Twitter și spune care este motivul pentru care a dorit platforma

Elon Musk, directorul general al Tesla, a transmis astăzi, joi, 27 octombrie 2022, un mesaj publicitar pe Twitter pentru a-i informa că preluarea platformei propusă de el, în valoare de 44 de miliarde de dolari, a fost finalizată.

Musk a explicat de ce a cumpărat platforma:

„Pentru că este important pentru viitorul civilizației să avem o piață digitală comună, unde o gamă largă de convingeri pot fi dezbătute într-un mod sănătos, fără a recurge la violență”.

În tweet-ul de astăzi, Musk i-a avertizat pe agenții de publicitate că nu va permite ca Twitter să devină o platformă de socializare în care utilizatorii pot spune lucruri fără să suporte consecințe.

„Platforma noastră trebuie să fie caldă și primitoare pentru toți, unde puteți alege experiența dorită în funcție de preferințele dumneavoastră, așa cum puteți alege, de exemplu, să vedeți filme sau să jucați jocuri video de la toate vârstele până la cele mature”, a scris el.

El a subliniat că, în opinia sa, atunci când este făcută corect, publicitatea „vă poate arăta un serviciu, un produs sau un tratament medical despre care nu știați că există, dar care este potrivit pentru dumneavoastră”.

„Pentru ca acest lucru să fie adevărat”, a continuat fondatorul Space X, „este esențial să le arătăm utilizatorilor Twitter o publicitate cât mai relevantă pentru nevoile lor. Anunțurile cu relevanță scăzută sunt spam, dar anunțurile foarte relevante sunt de fapt conținut!”.

Ulterior, un rapper pe nume Zuby a sugerat că Twitter ar trebui „să găsească o modalitate de a compensa, monetiza sau încheia parteneriate cu creatorii săi de top, ca orice altă aplicație de socializare”. La care Musk a răspuns: „Absolut”.

„Au existat multe speculații cu privire la motivul pentru care am cumpărat Twitter și la ceea ce cred despre publicitate. Majoritatea sunt greșite”, a afirmat Musk în mesajul său.

Miercuri, 26 octombrie a.c., omul de afaceri miliardar a postat pe Twitter o înregistrare video în care apare cărând o chiuvetă de porțelan în timp ce intră în sediul Twitter din San Francisco. Despre aceasta a scris și Infoactual anterior.