Actual Lifestyle

Pus pe șotii, Elon Musk a intrat în sediul Twitter cu o chivetă în loc de geantă diplomat. Ce a vrut să demonstreze. VIDEO

Pus pe șotii, Elon Musk a intrat în sediul Twitter cu o chivetă în loc de geantă diplomat. Ce a vrut să demonstreze. VIDEO
Captura video Twitter

Este cunoscut prin stilul său noncoformist și ideile ieșite din comun. În aceste zile, Elon Musk a avut inițiativa de a intra în sediul Twitter nu cu mâna goală, ci cu o chivetă pe post de geantă diplomat. Mai în glumă, mai în serios, așa a fost văzut fondatorul Tesla intrând pe ușile marii corporații, la care devine titular cu drepturi depline în foarte scurt timp.

Pus pe șotii, Elon Musk a intrat în sediul Twitter cu o chivetă în loc de geantă diplomat. Ce a vrut să demonstreze. VIDEO

Elon Musk a intrat miercuri în sediul Twitter din San Francisco cu o chiuvetă în brațe, transmițând un mesaj prin acest gest chiar pe contul său de Twitter.

Chiuveta a fost folosită într-un joc de cuvinte dintr-o expresie din limba engleză care se referă la un proces de analiză și acceptare a lucrurilor care se întâmplă.

Miliardarul va cumpăra Twitter vineri, după cum s-a anunțat. De ce a intrat miercuri, 26 octombrie 2022, în sediul Twitter? Miliardarul Elon Musk a mers miercuri la sediul Twitter din San Francisco, cu câteva zile înaintea termenului stabilit de instanță pentru a-și încheia afacerea de 44 de miliarde de dolari în vederea achiziționării rețelei sociale, după cum a relatat presa.

Cât despre intrarea triumfătoare, chiar miliardarul a scris pe pagina sa personală.

Metafora cu chiuveta, după cum au scris ziarele britanice, poate face și aluzie la personalul pe care l-a anunțat Muask anterior că îl va concedia în mare parte.

Elon Musk a stârnit controverse de când a anunțat că va reduce aproximativ două treimi din personalul Twitter în cazul în care va prelua compania. Angajații au redactat o scrisoare deschisă în care protestează față de amenințarea acestuia.

După cum a relatat Bloomberg în această marți, 25 octombrie a.c., citând surse care au cunoștință despre acest subiect, după o videoconferință cu bancherii care îl ajută să finanțeze tranzacția de achiziție a Twitter, Elon Musk a promis că va încheia tranzacția de 44 de miliarde de dolari (aproximativ 44,1 miliarde de euro) până vineri, 28 octombrie.

Aceasta este aceeași dată până la care Kathaleen McCormick, judecătoarea Curții Chancery din Delaware, i-a dat instrucțiuni omului de afaceri să încheie afacerea. Conform condițiilor menționate în ordinul judecătoresc, Musk are termen până vineri la ora 17.00 să finalizeze achiziția, pentru a evita stabilirea unei noi sedințe de judecată în procesul intentat de Twitter împotriva lui.