Info Actual

Info Actual > Showbiz > Emily Burghelea, cerută de soție în direct, la TV. Întâmplare premonitorie, cu doar câteva ore ore de fericitul eveniment
Showbiz

Emily Burghelea, cerută de soție în direct, la TV. Întâmplare premonitorie, cu doar câteva ore ore de fericitul eveniment

Emily Burghelea, cerută de soție în direct, la TV. Întâmplare premonitorie, cu doar câteva ore ore de fericitul eveniment

Emily Burghelea, cerută de soție în direct, la TV. Întâmplare premonitorie, cu doar câteva ore ore de fericitul eveniment.

Emily Burghelea, fosta asistentă a Mirelei Vaida, care și-a dat demisia în dircet, în emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, trece printr-o perioadă minunată a vieții sale. Se pare că norii negri au rămas în urmă, după ce a plecat cu tam-tam de la Antena 1.

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei, la televizor, chiar în timpul emisiunii lui Teo Trandafir, de la Kanal D. Cei care l-au ajutat pe Andrei să pună în aplicare cererea inedită au fost Teo și Bursucu.

Andrei i-a adresat iubitei sale marea întrebare în momentul în care aceasta era legată la ochi, pretextul lui Teo și Bursucu pentru surpriza ce avea să o aștepte. Luată total prin surprindere, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a răspuns „da” din toată inima.

Emily Burghelea a împărtășit admiratorilor săi, pe pagina sa de Instagram că „nimic nu e întâmplător”. O mică întâmplare care a avut loc chiar înainte să intre în platou, i s-a părut, mai târziu, mai mult decât o coincidență drăguță.

„Gata, stiu! Îți fac makeup-ul meu preferat, un make-up de mireasă!”

„Nimic nu este intamplator in viata asta! In ziua cererii in casatorie, cand eu ma pregateam pentru o aparitie obisnuita la Teo Show, i-am spus Ioanei de la make-up ca vreau un make-up delicat, diafan, si simplu.

Stiti ce mi-a spus ea?! Exact asta: “Gata, stiu! Iti fac makeup-ul meu preferat, un make-up de mireasa!” Asta a si facut! M-a machiat ca pe o miresica…. si chiar miresica am fost! Fantastica aceasta coincidenta! ❤️ Dumnezeu le asaza pe toate exact asa cum trebuie, ce avem noi de facut este doar sa il lasam sa intervina si sa faca minuni!

De asemenea, cei de la @getavoineaupground au ales sa-mi faca o coafura eleganta care a fost ce mai potrivita pentru un astfel de moment. #feelingsograteful 🥺❤️ Tinuta all black a fost alcatuita de mine si sunt tare curioasa ce parere aveti despre look, per total. Let me know, pls!”, a fost mesajul lui Emily Burghelea pe contul său de Instagram.