Info Actual

Info Actual > Showbiz > Emisiunea „Bravo, ai stil!”, afectată de coronavirus. Va fi suspendată sau nu?
Showbiz

Emisiunea „Bravo, ai stil!”, afectată de coronavirus. Va fi suspendată sau nu?

Emisiunea „Bravo, ai stil!”, afectată de coronavirus. Va fi suspendată sau nu?

Emisiunea „Bravo, ai stil!”, afectată de  coronavirus? Pe fondul situației generate de epidemia COVID-19, din dorința protejării angajaților și familiilor acestora, a colaboratorilor și invitaților din emisiuni, precum și din nevoia respectării recomandărilor autorităților pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Kanal D restrânge anumite activități ale postului.

Conform Kanal D, emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată, începând de săptămâna aceasta, în fiecare miercuri, de la ora 22:00. În fiecare joi, de la 22:00, telespectatorii pot urmări filme românești apreciate de publicul larg. Vineri, de la aceeași oră, va fi retransmis show-ul “Vulturii de noapte”.

Toate departamentele Kanal D sunt funcționale. O serie de echipe urmează să lucreze de acasă, în contextul în care tehnologia permite acest lucru.

Știrile Kanal D își propune să ofere telespectatorilor, zi de zi, în jurnalele de la 12:00 și de la 19:00, în timpul săptămânii, și de la 12:00 și 18:00, în weekend, informații obiective, din surse credibile, anunță Kanal D.