Info Actual

Info Actual > Showbiz > Emisiunea Mirelei Vaida scoasă din grila de programe. Vulpița a învins!
Showbiz

Emisiunea Mirelei Vaida scoasă din grila de programe. Vulpița a învins!

Emisiunea Mirelei Vaida scoasă din grila de programe. Vulpița a învins!

Emisiunea Mirelei Vaida scoasă din grila de programe. Vulpița a învins! Mirela Vaida a povestit pentru DC NEWS, despre cel mai greu moment din cariera sa. Vedeta a mărturisit că Antena 1 i-a scos din grilă emisiunea pe care o modera. Decizia a fost una de înțeles, însă, pentru că producția nu avea audiență.

„Cel mai greu moment din carieră a fost acela când am început un proiect foarte frumos, care se numea “Totul pentru dragoste”. Și în care voiam să arătăm oamenilor modele de viață. Femei singure, care astăzi sunt cineva în lumea business, artei.

Tot ceea ce înseamnă femei singure care rămân după un divorț traumatizant să-și crească singure copiii. Oameni model cum ar fi medici, eroi medici care salvează copii. Am vrut să aducem exemplele pozitive în fața românilor și am avut această emisiune vreo trei luni de zile, pe Antena 1 dragilor, nu la mine în bucătărie”, a povestit Mirela Vaida.

„Din păcate, atât de mic a fost interesul publicului, încât, cu durere în suflet, cei de la Antena 1 m-au anunțat că această emisiune se va scoate. M-a durut nu neapărat faptul că emisiunea în sine s-a scos. Ci faptul că oamenii nu au înțeles mesajul și nu au fost interesați de el”, a mai spus vedeta.

Oamenii o preferă pe Vulpița

„Am stat acasă. Eram și însărcinată în luna a patra. Am stat acasă până am născut, iar acele luni au fost groaznice pentru mine. Pentru că, în urma sarcinii, eram într-o stare mai predispusă la suspine, la tristețe, la melancolie. Nu mai aveam emisiune, îmi lipsea și îmi lipsește în general munca fizică și activitatea zilnică.

Dezamăgirea după un proiect care nu a avut succes și acum când văd această falsă pudoare și această ipocrizie a celor care nu vor să vadă așa ceva, dar se uită milioane de români”, a completat ea.

Mirela Vaida a mai spus că, în momentul în care Vulpița nu o să mai facă audiență, aceasta nu o să mai apară la TV.

„Uite, vezi? Atunci explică-mi mie, popor român, de ce te uiţi la ea? Pentru că un subiect de televiziune are valoarea pe care ţi-o dă publicul care se uită la acel subiect. E foarte simplu. Nu-i mai daţi valoare Vulpiţei şi eu vă garantez că de luni ea nu mai vine la televizor. Dar dacă voi daţi valoare, prin milioanele de vizualizări, e normal ca noi să înţelegem că asta vreţi să vedeţi”, a mai spus Mirela Vaida.