Lifestyle

Emoții pentru Mircea Radu. Dosarul ajunge în instanță

Emoții pentru Mircea Radu. Dosarul ajunge în instanță

Emoții pentru Mircea Radu. Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind a acționat, azi, 18 august 2020, în instanță, conducerea Societății Române de Televiziun. 

Sindicatul Român al Jurnaliștilor au menționat că TVR a refuzat să facă publice mai multe informații privind modul abuziv în care funcționează Serviciul Comunicare, relații Publice și protocol din instituția publică de presă.

„Administrația Gradea, acționată în judecată pentru că ascunde cum a angajat-o în TVR, fără concurs, pe fosta vedetă Mircea Radu!

Constatăm că, în ultimul timp, după numirea, fără concurs, a fostului știrist și fostă vedetă de divertisment, Mircea Radu, în funcția de coordonator cu atribuții de șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol din Societatea Română de Televiziune, acest compartiment s-a dovedit a fi un serviciu de propagandă aflat în slujba președintelui-director general, Doina Gradea.

Încălcând orice normă de comunicare și de deontologie profesională, Serviciul de Comunicare Relații Publice și Protocol al Televiziunii Naționale a demonstrat, în scurt timp, cât de jos poate să coboare comunicarea instituțională în cea mai mare instituție de presă a statului român. Folosind expresii jignitoare, atacuri la persoană, acest compartiment a emis în spațiul public tot felul de comunicate, înfierând, în cel mai pur stil bolșevic, pe toți cei care au avut curajul să critice abuzurile șefei TVR”, potrivit DC News.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *