Lifestyle

Emoții și lacrimi la „Chefi la cuțite”. Au plâns ca niște copii

Emoții și lacrimi la „Chefi la cuțite”. Au plâns ca niște copii

Ediția de luni a emisiunii de concurs culinar „Chefi la cuțite” a fost extrem de tensionată, cel puțin din două motive.

În primul rând, concurenții au trebuit să facă față probelor care îi duceau în finala concursului.

Dar a mai fost un motiv care a creat o stare uimitoare, deoarece, concurenții au avut parte de surprise colosale.

Emoțiile i-au copleșit pe toți

Fără precedent în toate cele 7 sezoane de până acum, chefii au avut fiecare câte 3 concurenți care s-au luptat pentru dreptul de a ocupa un loc în marea finală .

Dar, momentul „fierbinte” al serii a fost când la fiecare concurrent a venit cineva din familie.

Toți ochii la ecran”, i-a încurajat Gina Pistol pe cei nouă concurenți. Ecranul a început să prezinte imagini emoționante și mesajele pline de dragoste transmise de către rudele celor nouă concurenți.

„Cu siguranță a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit la Chefi la cuțite”, a dezvăluit Cristian Boca, ”cuțitul de aur” al lui chef Cătălin Scărlătescu.

„Dacă nu mergi mai departe o să te omor!”

Acesta a fost mesajul Addei pentru soțul ei, rugbyst-ul Cătălin Rizea. Artista i-a compus  un cântecel, cu versuri amuzante ce au stârnit hohote de râs.

„Dacă nu mergi mai departe o să te omor! Eu o să dorm în pat și tu pe covor. Dacă nu câștigi o să te cert și nu mai primești niciodată desert!”, i-a spus Adda lui Cătălin Rizea, stârnind hohote de râs în platou.

Dincolo de glume, Adda i-a transmis soțului ei un mesaj emoționant, care, l-a făcut să plângă.

„În fiecare zi de atâția ani ai fost alături de mine și eu sunt alături de tine în toată nebunia asta cu Chefi la cuțite. Ți-ai depășit toate limitele pentru că ți-ai dorit, ai muncit. Vreau să fii mândru și fericit că ai realizat foarte mult. Te iubesc mult, mult!”, a mărturisit Adda.

Chef Florin Dumitrescu, în lacrimi

Florin Dumitrescu este extrem de sensibil când vine vorba despre copii. Nu s-a putut abține să nu plângă, inclusiv la testimoniale.

„Copiii au ceva… au o sinceritate aparte. Iti dai seama cat de mult lipsesc oamenii astia de acasa pentru visul lor si e ceva care te misca. Cand a plecat Vincent, am ajuns acasa, eram foarte suparat. Si Mia mi-a facut o piesa de teatru. Aoleu, Florine…”, a spus el printre lacrimi.

„A stiut ca sunt suparat si mi-a facut o piesa de teatru. De aia mi-e dor de ele, au darul si harul asta de a te remonta. Atunci cand vezi copii in imagini, iti dai seama ca sunt singura sursa de energie”, a mai adaugat chef Florin Dumitrescu.

Cine a intrat în semifinala „Chefi la cuțite”

În semifinala „Chefi la cuțite” au intrat în luptă 9 concurenți: Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea, Cătălin Rizea, Cristian Boca și Paul Maxim din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Doar 3 vor avea șansa să lupte în marea finală, potrivit retetesivedete.ro