Info Actual

Info Actual > Petclub > Emoționant! Povestea impresionantă a câinelui care și-a așteptat stăpânul la ușa spitalului
Petclub

Emoționant! Povestea impresionantă a câinelui care și-a așteptat stăpânul la ușa spitalului

Emoționant! Povestea impresionantă a câinelui care și-a așteptat stăpânul la ușa spitalului

Emoționant! Povestea impresionantă a câinelui care și-a așteptat stăpânul la ușa spitalului. Boncuk este noua vedetă din Turcia. El și-a așteptat zile întregi stăpânul la ușa spitalului, conform The Guardian.

Indiferent de rasă, câini se atașează de membrii familiei, fiind foarte loiali. Se spune că sunt atasați pana la moarte de proprietari. Acest lucru a fost demonstrat recent de animalul de companie al unui bărbat din Turcia.

Animalul de companie, o femelă pe nume Boncuk, a urmărit ambulanța care i-a transportat stăpânul, pe Cemal Senturk, la spitalul din Trabzon, pe 14 ianuarie. Apoi, zilnic, câinele a revenit în fața spitalului, așa cum au transmis jurnaliștii DHA.

Fiica lui Senturk, Aynur Egeli, a spus că a luat câinele acasă, dar acesta a fi fugit înapoi la spital, acolo und era internat stăpânul său.

Boncuk a venit în fiecare zi

Un agent de pază al spitalului din Trabzon, Muhammet Akdeniz, a declarat pentru jurnaliștii turci că venea zilnic la spital și aștepta până la venirea nopții

„Câinele a venit în fiecare zi în jurul orei 9 dimineața și aștepta până la venirea nopții. Nu intra în spital, însă în momentul în care ușile se deschideau, câinele băga capul înăuntru”.

Emoționant! Povestea impresionantă a câinelui care și-a așteptat stăpânul la ușa spitalului

În cele din urmă, câinele Boncuk și-a reîntâlnit, în final, stăpânul. Senturk a ieșit afară într-un scaun cu rotile: „Este foarte atașată de mine. Și mie mi-a fost dor de ea”, a declarat el pentru sursa citată.

Senturk a fost externat miercuri și s-a întors acasă cu cel mai bun prieten al său, Boncuk.