Lifestyle

Eroina zilei! O bunicuță din Suceava a dat o lecție de speranță

Eroina zilei! O bunicuță din Suceava a dat o lecție de speranță. În plină pandemie de coronavirus, o bunicuță din Suceava i-a impresionat pe toți medicii de la Spitalului Judetean De Urgență Sf. Ioan Cel Nou. Aceasta a venit la unitatea medicală cu o mască de față cusută chiar de mâna ei, ca sș nu-i contamineze pe cei din jur.

Alina Cigoli este medic rezident anul V la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. Aceasta a fost detașată la Suceava chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani. Aceasta i-a cerut perimisiunea b unicuței să-i facă o poză și a împărtășit gestul său minunat pe pagina sa de Facebook.

„Cu acordul pacientei pun aceasta fotografie… Ea este o bunicuța draga care și a cusut singura masca ca să vina la spital pt ca știe ca e foarte multa lume bolnava… Și putini doctori… Ea este dovada de simt civic și responsabilitate, de optimism și încredere. Își saluta nepotul din Iași și este încrezătoare ca o sa depășească cu bine boala!!! Felicitări bunica, multa sănătate! Azi ne ai dat o lecție tuturor romanilor!!! ❤️Doamne ajuta!!!”, a fost mesajul Alinei Cigoli.