Info Actual

Info Actual > Showbiz > Este bomba anului in televiziune! Ce se intampla cu Antena 3
Showbiz

Este bomba anului in televiziune! Ce se intampla cu Antena 3

Este bomba anului in televiziune! Ce se intampla cu Antena 3

Este bomba anului in televiziune! Ce se va intampla cu Antena 3. Mihai Gadea a facut marele anunt cu privire la o colaborare notabila a postului de stiri.

Astfel, începând de marți, postul de televiziune Antena 3 devine partener CNN International, fiind deja singurul post afiliat CNN din România. Vestea a fost dată chiar de Mihai Gâdea, directorul televiziunii, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Este bomba anului in televiziune. „În cel mai complicat context global de la al Doilea Război Mondial încoace, Antena 3 – cea mai importantă staţie de ştiri din România şi singurul post afiliat CNN din ţara noastră – a parafat documentele prin care trece într-o etapă superioară a parteneriatului cu cea mai mare reţea mondială de informaţii. Noul acord dintre cele două companii media înseamnă accesul Antena 3 la conţinutul oferit prin CNN Newsroom.

Conținut original produs de CNN pentru Antena 3

De asemenea, în virtutea acestuia, CNN va produce conţinut original pentru Antena 3. Începand cu finalul acestui an, un program jurnalistic intitulat « CNN hour » va putea fi urmărit zilnic în grila televiziunii de ştiri din România, iar o secţiune specială a site-ului antena3.ro va găzdui informaţii şi analize originale.

Concentrându-se pe agenda ştirilor internaţionale, conţinutul « CNN hour » atât pentru TV, cât şi pentru online va fi produs de CNN International. În plus, prezentatorii, reporterii, operatorii, redactorii, editorii şi producătorii Antena 3 vor avea acces la programe speciale de training realizate atât la Bucureşti cât şi în cartierele generale ale CNN din Statele Unite şi Marea Britanie.

Criteriile deontologice şi principiile profesionale ale celei mai respectate reţele de televiziune din lume se vor adăuga celor pe care echipa Antena 3 le-a imbrăţişat în anii de activitate de până acum. Noul parteneriat dintre cele două televiziuni de ştiri a fost semnat de Konstantinos Oikonomou, Vicepreşedinte Parteneriate Strategice, din partea CNN şi de Mihai Gîdea, C.E.O Antena 3″, anunță televiziunea pe site-ul afiliat postului TV Antena 3, potrivit Capital.