Info Actual

Info Actual > Showbiz > Este devastată. Simona Gherghem, mesaj sfâșietor în plină pandemie: „Și ai plecat”
Showbiz

Este devastată. Simona Gherghem, mesaj sfâșietor în plină pandemie: „Și ai plecat”

Este devastată. Simona Gherghe, fosta vedetă de la Antena 1, este devastat. Vedeta de televiziune a anunțat că bunica ei s-a stins în prima zi de mai, în luna luminată.

„Si ai plecat, mamaie… In prima zi de mai, in luna luminata. In ultimii ani, pe toti cei care treceau sa te vada, ii intrebai daca vor veni la inmormantarea ta. N-am fost decat opt insi, c-asa-i in stare de urgenta… Cu masti pe fata, fara sa ne putem imbratisa, macar.

Este devastată. De trei zile si trei nopti, mi-am retrait toata copilaria

Ti-ai fi dorit o pomana cu pizza, mancarea ta preferata. N-a fost sa fie nici asta, dar o sa am grija sa manance multa lume pizza. De trei zile si trei nopti, mi-am retrait toata copilaria, scene intregi din vacantele de la tara, raiul pe pamant, pe care le credeam uitate. Cumva, toata viata mi-am imaginat ca, atata vreme cat avem bunici pe pamant, ramanem copii. De trei zile, mamaie, m-am facut mare.

Las fotografiile astea aici, ca sa ramana. Sunt facute la ultima noastra intalnire, in noiembrie, cand ti-am adus-o si pe Ana. De atunci, nu ne-am mai intalnit decat de whatsapp. Asa il vedeai si pe Vlad, Ionut, cum ii ziceai tu, caci iti poarta numele. Drum lin, mamaie Ioana! Sa-l pupi si pe tataie cand va intalniti, acolo sus! Sunteti amandoi in inimile noastre!”, este mesajul postat de vedeta TV pe pagina sa de socializare.