Info Actual

Info Actual > Showbiz > Este oficial! OANA ZĂVORANU și-a lansat emisiunea online: ”Hai, ciocu’ mic și pupați mâna la Președintă”.
Showbiz

Este oficial! OANA ZĂVORANU și-a lansat emisiunea online: ”Hai, ciocu’ mic și pupați mâna la Președintă”.

Este oficial! OANA ZĂVORANU și-a lansat emisiunea online: ”Hai, ciocu’ mic și pupați mâna la Președintă”.

Oana Zăvoranu și-a lansat emisiunea online pe Youtube, pe 16 decembrie, care durează 30 de minute. Prima despre care a vorbit frumoasa brunetă, chiar în primul episod, a fost Oana Roman, dar fără să-i pronunțe numele sau să-i arate fața.

Zăvoranca a ținut să precizeze că show-ul ei din mediul online trebuie tratat ca atare, fiind un pamflet. Fosta soție a lui Pepe continuă dezvăluirile incendiare, după ce a lansat mai multe atacuri la adresa unor vedete din showbiz, cum ar fi Bianca Drăgușanu, Andreea Bănică, Oana Roman sau Adelina Pestrițu.

Chiar din primul episod al emisiunii, Zăvoranca a făcut show

‘Episodul 1 din cel mai tare proiect online făcut vreodată în România e aici, pentru voi! Peppa, ține-te bine! Că după episodul ăsta, vor bubui ofertele! Te iau pe toate părțile! ‘Cause I am the real influencer! Sunt plină de inspirație și facem show cum n-a văzut România! Eu sunt Zăvo și mi se rupe de hatereala voastră! Care vă știți pe mocangeală și vrajeală ieftină, ați pus-o cu mine! Vă iau pe toate până la ultima! Hai, ciocu’ mic și pupați mâna la Președintă! Că altă șansă nu aveți!’, a scris Oana Zăvoranu pe o rețea de socializare.

Oana Roman, atacată din nou de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a preferat să-i acopere fața Oanei Roman, cu chipul purcelușei Peppa pe care o îndrăgesc toți copii, șia explicat și de ce se ia mereu de ea.

„Mi-a spus lumea: mă, Oana, da de ce ești așa dură cu ea? Că este și ea o fată care este grăsuță. Am zis, că-i grăsuță, nu-i nimic, dar este rea. Băi, tu ai o răutate… Uite, eu fac niște chestii, vă pune, vă arăt pe voi astea care vă credeți influencerițe. Fac caterinca asta, dar nu o fac răutăcios. Nu se vede pe fața mea răutate, invidie, oftică. Se vede un amuzament și o dorință de a înțelege lumea. Lumea trebuie să râdă, să se amuze’, a mai adăugat actrița, potrivit Tacataca.