nutrienți

Mic dejun sănătos. Ce beneficii aduce consumul de fulgi de ovăz

Fie că iubiți sau urâți acest preparat, fulgii de ovăz sunt considerați pe scară largă ca fiind o alegere sănătoasă…

5 luni ago

Alimente nesănătoase: Cât de rea este pentru noi pâinea?

Pâinea este un aliment de bază în multe țări și este consumată în întreaga lume de mii de ani. De…

10 luni ago

Rețetele lunii aprilie! Leurda, alimentul de primăvară care întărește inima și previne bolile

În ultimii ani, leurda a devenit din ce în ce mai populară în bucătăria românească, iar acum există o mulțime…

1 an ago

Pâinea, un pericol alimentar. Iată trei alternative sănătoase cu care o poți înlocui

Cele mai multe tipuri de pâine pe care le cumpărăm din magazinele alimentare sunt făcute din cereale foarte procesate și…

1 an ago

Un aport scăzut a doi nutrienți pot determina, în timp, pietre la rinichi. Ce recomandă specialiștii din domeniu

„Este bine cunoscut faptul că alimentația bogată în calciu și potasiu este necesară pentru o sănătate adecvată” Cauza dezvoltării pietrelor…

2 ani ago

Oul, un aliment complex. Nu trebuie să lipsească din meniul de Sarbători

Oul nu trebuie să lipsească din meniul de Sarbători, fiind o esență de nutrienți de înaltă valoare. Daca ați crezut…

2 ani ago

This website uses cookies.