Social

„Eu, dacă mor de corona, vă zic în vis”. A susținut că e o minciună politică, dar a murit chiar de COVID-19

„Eu, dacă mor de corona, vă zic în vis”. A susținut că e o minciună politică, dar a murit chiar de COVID-19. Marian Giurea era șofer de TIR, stabilit la Paris.  Pe 17 martie, acesta posta pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care cerea prietenilor virtuali să îl lămurească dacă nu cumva toată pandemia de coronavirus este doar o conspirație.

„Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns. Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi intrebarea mea este: a vazut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost va pup”, scria bărbatul în vârstă de doar 47 de ani.

Acesta a fost foarte activ pe Facebook, întrebându-și prietenii dacă au văzut în jurul lor pe cineva mort de coronavirus. Bărbatul a plusat. Giurea a făcut o glumă, care ulterior s-a dovedit a fi macabră. „Eu, dacă mor de corona, vă apar în vis”.

Doar câteva săptămâni mai târziu, Marian Giurea a murit  într-un spital din Paris, au anunţat apropiaţii săi. Cauza morții sale a fost coronavirusul, boala care în opinia celui decedat nu exista.

Am rămas șocat când am fost anunțat că Marian a decedat de coronavirus, în spitalul din Paris în care a fost internat cu o săptămână în urmă”, a declarat Valer Iosu, un apropiat al bărbatului, pentru Gorjeanul.ro.

Din spusele apropiaților s-a descoperit faptul că bărbatul suferea de afecțiuni precum hipertensiune arterială și diabet. Marian Giurea din Alunu (județul Vâlcea) lucra în Franța de aproximativ 20 de ani.