Info Actual

Info Actual > Diverse > Există speranță pentru fotbalul dâmbovițean! Candidatură salvatoare la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dâmbovița
Diverse

Există speranță pentru fotbalul dâmbovițean! Candidatură salvatoare la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dâmbovița

Există speranță pentru fotbalul dâmbovițean! Candidatură salvatoare la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dâmbovița

Există speranță pentru fotbalul dâmbovițean! Un personaj salvator și-a depus astăzi candidatura pentru postul de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Este vorba despre Ciprian Prisăcaru, fostul director al CSM Târgoviște!

Declarația oficială despre candidatură a apărut pe pagina de socializare a lui Ciprian Prisăcaru, actual manager al Complexului de Natație de la Târgoviște.

Astăzi mi-am depus dosarul pentru candidatura la președinția Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița!

Astfel, alături de mulți alți oameni din fenomen, vor sprijini efectiv alături de mine eforturile echipelor, domnii: Pitaru Ionel, Sebastian Cosmin Becheanu, Mihai Tataranu, Ionut Catana, Constantin Badea, Laurentiu Dumitru Nistor, George Tzitzeclis, Lunescu Cosmin, Augustin Voinea, Mircea Petrescu, Cătălin Vremăroiu, Costin Mirescu, Adrian Necsoiu, Romică Ciobanu și Nicu Croitoru, iar lista rămâne deschisă.

Beneficiem de susținerea președintelui AFC Chindia Târgoviște Marcel Ghergu, dar și a multor președinți de cluburi și oameni de fotbal din județ.

Zilele următoare vă voi face cunoscute intențiile mele și proiectele concrete pe care le voi propune spre implementare în mandatul pe care îl asum.
Așa să ne ajute Dumnezeu!

#AJFDambovita ⚽️, a scris Ciprian Prisăcaru pe pagina sa de Facebook.

Ciprian Prisăcaru, portofoliu notabil

Fostul director CSM este licențiat în Educație Fizică și Sport (2004), dar și în Drept (2013), având astfel numeroase experiențe în domeniu.

Ciprian Prisăcaru a fost antrenor și profesor la CSȘ Târgoviște (2004-2009), director în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului (2009-2011), director la CS Târgoviște (2011-2016), arbitru de fotbal (1999-2010), secretar al Comisiei Centrale de Fotbal Feminin (2008-2009), inspector specialitatea Educație Fizică și Sport – IȘJ Dâmbovița (2011-2012), vicepreședinte la AFC Chindia Târgoviște, fiind și fondatorul CS Kinder Târgoviște.