Actual Diverse

Expert: Nu face niciodată asta cu ochelarii de soare, dacă nu vrei să fii „de râsul curcilor”! Sfat prețios

Expert: Nu face niciodată asta cu ochelarii de soare, dacă nu vrei să fii „de râsul curcilor”! Sfat prețios
Pexels

Pe măsură ce vremea se încălzește și norocoșii pleacă în vacanțele de vară, o fană a modei este aici cu sfatul ei de top în legătură cu modul corect de a purta ochelari de soare.

Când soarele intră în nori și nu mai vrem să purtăm ochelarii de soare pe ochi, mulți dintre noi vom recurge în a-i repoziționa pe cap.

Acest lucru nu numai că economisește timp, mai ales dacă îi puneți în geantă și apoi trebuie să-i scoateți din nou, după câteva minute, dar persoanelor cu părul lung le poate face părul să arate foarte frumos.

Însă fashionista Anita, cunoscută pe TikTok drept „gorgeous_anita”, a dezvăluit că nu ar trebui să purtați niciodată ochelarii de soare pe cap.

Și dacă vă întrebați de ce? Se datorează faptului că, nu numai că veți sfârși, în cele din urmă, prin a strica ramele ochelarilor de soare, dar, potrivit Anitei, vă va face outfit-ul să arate de prost gust.

Anita postează în mod regulat videoclipuri care împărtășesc sfaturi inteligente despre modă, trucuri și secrete, iar utilizatorii rețelelor sociale rămân mereu impresionați.

Cu toate acestea, într-unul dintre videoclipurile ei recente, în care Anita vorbește despre cum nu ar trebui să porți ochelarii de soare, fanii modei nu au fost convinși.

Anita a spus: „Nu purta ochelarii de soare așa cum îți voi arăta acum!”

„Fetelor, vă rog să vă amintiți, nu purtați ochelarii de soare pe creștetul capului.”

„Este considerat un semn de prost gust și, de asemenea, strică forma ochelarilor de soare.”

@gorgeous_anitaDon’t wear sunglasses the way I will show you 🕶🚫♬ original sound – gorgeous_anita


În doar o săptămână de când a fost postat pe TikTok, videoclipul Anitei a devenit rapid viral și a strâns 3,9 milioane de vizualizări.

Are 201.8k aprecieri, 930 comentarii și 965 distribuiri.

Cu toate acestea, fanii modei nu au fost convinși de pont și au apelat la comentarii pentru a exprima acest lucru.

O persoană a spus: „Îmi face părul să arate bine”, la care Anita a răspuns: „Știu! Și mie, dar cu siguranță face ca ramele să se desprindă cu timpul.”

Un altul a adăugat: „Nu, Anita, îmi place să port ochelari de soare pe cap”.

Un al treilea a comentat: „Atunci sunt de prost gust; dacă nu îi pun pe cap… îi pierd non-stop.”

Un altul a susținut: „Mă uit la asta cu ochelarii de soare pe cap”.

Altcineva a intervenit: „Întotdeauna port ochelarii de soare pe cap și nu am de gând să mă opresc în numele modei! Nu lol.”