Actual

Explozia din Beirut surprinsă în VIDEOCLIPUL unei mirese. IMAGINI DRAMATICE

Explozia din Beirut surprinsă în VIDEOCLIPUL unei mirese. IMAGINI DRAMATICE

Explozia din Beirut surprinsă în VIDEOCLIPUL unei mirese. IMAGINI DRAMATICE

O mireasă libaneză a pozat pentru un videoclip de nuntă pe care nu îl va uita niciodată. Israa Seblani își arăta marți rochia de mireasă într-o piață din centrul orașului Beirut, în momentul în care o explozie masivă a zguduit portul orașului, a răsturnat clădirile și a acoperit zona cu fum.

Video) Bride Running for Her Life During Wedding Shoot Shows ...

Filmul surprins de fotograful de nuntă al lui Seblani, Mahmoud Nakib, arată momentul în care valul de șoc a piața. Un moment special a fost transformat într-unul de groază pentru toți cei implicați, doar într-o fgracțiune de secundă.

Clipul începe cu Seblani zâmbind și stând nemișcat în timp ce Nakib se apropie de ea cu o cameră. Mireasa zâmbește și își arată cu mândrie rochia albă de mireasă. Mahmoud Nakib o filmează în jurul feței ei, apoi dă camera în jos pentru a-i filma trena.

Nakib își dă seama că ceva nu este în regulă chiar cu o secundă înainte ca explozia să fie loviți de explozie.

„Allahu Akbar. Dumnezeu este cel mai mare”, spunes fotograful.

Aparatul foto este îndreptat spre picioarele lui Seblani atunci când primul val de șoc lovește. Unda de șoc îi aruncă buchetul miresei. Fotograful întoarce camera pentru a privi pe stradă spre un nor de fum, apoi se grăbește să se adăpostească lângă un perete din cealaltă parte a străzii. . Clopotele și alarmele pornesc în mai multe clădiri din apropiere.

Video-ul postat a devenit viral. Omanei din lumea întreagă au fost șocați și impactați de zgomotul asurzitor al exploziei. Mulți dintre cei care au urmărit acest video sunt de părere că imaginile filmate par desprinse dintr-un film.