Info Actual > Diverse > Explozia unei bombe în Germania. Unde s-a întâmplat incidentul
Diverse

Explozia unei bombe în Germania. Unde s-a întâmplat incidentul

Explozia unei bombe în Germania. Unde s-a întâmplat incidentul

Mai multe persoane au fost rănite în urma exploziei unei bombe aeriene din cel de-al Doilea Război Mondial la München, miercuri, relatează DPA.

Detonarea bombei a avut loc pe un șantier de cale ferată aflat în apropierea centrului orașului, a spus poliția. O persoană a fost grav rănită, alte trei au fost rănite ușor.

În anchetarea incidentului sunt implicați experți ai Serviciului de Eliminare a Articolelor Explozive.

Ministrul bavarez de interne, Joachim Herrmann, a vizitat fața locului.  Oficialul a declarat că o bombă aeriană de 250 de kilograme a fost lovită în timpul lucrărilor de construcție. El le-a urat însănătoșire grabnică persoanelor care au suferit răni.

Nu este clar de ce bomba nu a fost descoperită înainte de începerea lucrărilor în zonă. Autoritățile orașului din München efectuează în mod normal sondaje precise și regulate pentru a afla unde ar putea fi localizate bombele neexplodate.

Traficul feroviar în jurul gării principale din München a fost suspendat. Un purtător de cuvânt al căilor ferate a spus că acest lucru a afectat atât serviciile pe distanțe lungi, cât și cele locale.