Info Actual

Info Actual > Showbiz > Fake news-ul care a ingrozit Romania: Dan Negru a murit!
Showbiz

Fake news-ul care a ingrozit Romania: Dan Negru a murit!

Fake news-ul care a ingrozit Romania: Dan Negru a murit!

Fake news-ul care a ingrozit Romania! Dan Negru a reactionat dupa ce a aparut o stire care l-a declarat mort. Iata mesajul prezentatorului TV.

“Mie-mi plac fake news. Chiar și astea care-mi anunță moartea.  Ăsta cu “televziunea a mai pierdut o valoare” chiar mă măgulește”.

Mă mai întreabă Florin Piersic uneori dacă l-au mai omorât ziarele sau dacă încă mai trăiește. Fake News e pentru publicul smart care știe să-l ocolească, amuzându-se. Idioții sunt supărați și revoltați. Fake News nu va dispărea niciodată !

Împăratul Octavian a condus o campanie de dezinformare împotriva rivalului său Marc Antoniu, descriindu-l ca pe un bețiv, afemeiat și o marionetă a reginei egiptene Cleopatra. Octavian a publicat chiar și un document fake care pretindea a fi testamentul lui Marc Antoniu care era plin de grozavii353. Într-un final, Marc Antoniu s-a sinucis…

Primele Fake News au apărut de mult și nu vor dispărea niciodată! Eu sunt bine-mersi. Trăiesc…”, a scris Dan Negru pe Instagram.

View this post on Instagram

Mie-mi plac fake news. Chiar și astea care-mi anunță moartea😂 Ăsta cu "televziunea a mai pierdut o valoare" chiar mă măgulește" 😂😂😂 Mă mai întreabă Florin Piersic uneori dacă l-au mai omorât ziarele sau dacă încă mai trăiește😂 Fake News e pentru publicul smart care știe să-l ocolească, amuzându-se. Idioții sunt supărați și revoltați. Fake News nu va dispărea niciodată ! Împăratul Octavian a condus o campanie de dezinformare împotriva rivalului său Marc Antoniu, descriindu-l ca pe un bețiv, afemeiat și o marionetă a reginei egiptene Cleopatra. Octavian a publicat chiar și un document fake care pretindea a fi testamentul lui Marc Antoniu care era plin de grozavii. Intr-un final, Marc Atoniu s-a sinucis… Primele Fake News au apărut de mult și nu vor dispărea niciodată! Eu sunt bine-mersi. Trăiesc…😂

A post shared by Dan Negru (@negru_dan) on