Info Actual

Info Actual > Showbiz > Faptele bune sunt răsplătite! Ieșeanul călăreț se mută cu familia în casă nouă
Showbiz

Faptele bune sunt răsplătite! Ieșeanul călăreț se mută cu familia în casă nouă

Faptele bune sunt răsplătite! Ieșeanul călăreț se mută cu familia în casă nouă

Faptele bune sunt răsplătite! Ieșeanul călăreț se mută cu familia în casă nouă. Sergiu Ion Ciubotariu a devenit cunoscut în România după ce s-a dus călare la maternitate, pentru că nu avea bani de taxi. A fost nevoit să recurgă la acest gest, în contextul stării de urgență. Acesta a vrut să-și vadă băiețelul nou-născut și să-i ducă mâncare soției sale.

Impresionat de gestul său, Cătălin Moroșanu s-a oferit să-l ajute să-și cumpere o casă pentru familia sa. Moroșanu început o strângere de fonduri și a reușit să adune 42-.600 de euro. Cătălin Moroșanu a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook că familia Ciobotariu se va muta într-o casă cu trei camere și bucătărie, de pe Valea Ursului.

Divinitate lucrează prin oameni

„Pentru că mi-am dorit să vă ofer informații concrete, pot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor. O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente. Am avut în total, 42.600 de euro toți banii.

Și, ca să vedeți cum lucrează Divinitatea prin oameni. După aproape o săptămână în care am căutat o mulțime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opțiune la familia Pîslaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece își dorea să se mute într-un alt județ”, a scris Moroșanu pe Facebook. 

Calul va avea un grajd al său

„Fiindcă nu puteam să uităm de calul care l-a dus pe Sergiu la maternitate, acesta va avea un grajd al său în grădina din spatele casei. O casă pe care noul proprietar nu are voie să o înstrăineze în următorii cinci ani. Mulțumesc Jon Păduraru și biroului notarial Iulia Păduraru pentru că ați acceptat să întocmiți actele pro bono, altfel ar fi însemnat costuri suplimentare”, a mai spus Cătălin Moroșanu.