Info Actual

Info Actual > Social > Fără acces în biserici de Crăciun, fără vacanțe de Revelion. Raed Arafat, declarații șocante. „Nu e de glumit”
Social

Fără acces în biserici de Crăciun, fără vacanțe de Revelion. Raed Arafat, declarații șocante. „Nu e de glumit”

Fără acces în biserici de Crăciun, fără vacanțe de Revelion. Raed Arafat, declarații șocante. „Nu e de glumit”

Fără acces în biserici de Crăciun, fără vacanțe de Revelion. Raed Arafat, declarații șocante. „Nu e de glumit”.

Întrebat, conform digi24.ro, despre modul în care românii își vor putea petrece sărbătorile de iarnă, Raed Arafat a spus că nu e de glumit cu această temă de discuție.

„Uitați-vă în jurul nostru, toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”, a spus secretarul de stat.

Raed Arafat a evitat să răspundă dacă oamenii vor putea merge la biserciă de Crăciun. Acesat a subliniat că este foarte greu de spus acum cum va fi în decembrie și că depinde cum va evolua situația epidemiologică. Cel mai probabil, deciziile vor începe să fie discutate abia în noiembrie.

„Cred că astfel de decizii trebuie să fie discutate prin noiembrie. Care este situația, care vor fi măsurile, cum vor fi măsurile, unde se va face o anumită activitate sau alta. Nu uitați că e aspectul bisericilor în Crăciun și după care avem și toate restaurantele care organizează Revelion și care vor începe presiunile că vor să organizeze revelioane ca în fiecare Revelion”, a spus Arafat.

„Este riscant să-ți planifici acum Revelionul afară, fără discuție, asta e realitatea”

„Petreceri de Revelion ca în alți ani, eu cred că n-avem să ajungem la asta. Acum ca în alți ani încă e prea devreme. O spun acum, cu toată răspunderea: acum să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred!” – a mai spus șeful DSU.

Acesta a subliniat faptul că vacanța ideală de Revelion, din acest an, va fi acasă.

„Este riscant să-ți planifici acum Revelionul afară, fără discuție, asta e realitatea. Dacă n-aș zice asta ar însemna că induc oamenii în eroare, pentru că posibilitatea să fie măsuri serioase luate la momentul respectiv există și atunci va trebui să urmărim evoluția epidemiologică. Dacă vedem că totul merge în jos și totul e perfect – ceea ce mă îndoiesc să fie așa – atunci, OK”, a precizat Raed Arafat.