Showbiz

Feli, mesaj emoționant: „Învață de la iarnă să te bucuri…”

Feli, mesaj emoționant: „Învață de la iarnă să te bucuri…”

Feli și-a deschis din nou sufletul în fața admiratorilor. Un nou ”mesaj muzical” a ajuns în inimile tuturor celor care îi apreciază muzica. Piesa „Mos Craciun ești si tu” a adunat 30.191 de vizionări.

„Moș Crăciun ești și tu”

La început de iarnă, Feli pregătește sufletul oamenilor pentru cea mai frumoasă și generoasă perioadă din an și lansează „Moș Crăciun ești și tu”, povestea muzicală a Moșului Crăciun care se ascunde de fapt în sufletul fiecărui om.

În piesa sa ca un basm de iarnă, Feli aduce lumii, cu muzică și vers, mesajul primit în dar de la Moș Crăciun.

„Învață de la iarnă să te bucuri, Crăciun să-ți fie orice anotimp, să ai mereu familia alături și inima să-ți fie mereu caldă! Învață de la fulgi să te lași liber și nu mai alerga în contratimp!

Învață de la cer să fii senin, curat și bun cum ești oricum, dar să revin, ce vezi în mine chiar există, Moș Crăciun ești și tu”, spune Moș Crăciun prin vocea lui Feli.

Versurile piesei sunt scrise de Feli, muzica semnată de Feli și Șerban Cazan și producția a fost realizată de Șerban Cazan.

Feli: Iubire ești și TU

„Piesa este o aducere aminte și o oglindire a fiecărui om care vede frumosul și bunătatea doar la exterior. Este o conversație la o masă cu tine însuți în care îți dai voie și accepți că bunătatea, curajul și iubirea Moșului sunt și în inima ta. Că așa cum el împarte toate aceste calități cu lumea întreagă, să nu uiți că în lumea ta, cu toți ai tăi, asta emani și tu. Iubire ești și TU.”, povestește Feli convinsă de bunătatea și iubirea ce se ascund în fiecare om și ies la iveală prin gesturi frumoase.