Info Actual

Info Actual > Showbiz > Fericire maximă! Radu Vâlcan, în sfârșit acasă
Showbiz

Fericire maximă! Radu Vâlcan, în sfârșit acasă

Fericire maximă! Radu Vâlcan, în sfârșit acasă

Fericire maximă! Radu Vâlcan, în sfârșit acasă. Recent, vedeta TV anunța că filmările de la Insula Iubirii, din Republica Dominicană, au fost anulate. Cele 14 zile de carantină au trecut. În sfârșit, Radu Vâlcan a putut să-și strângă  în brațe cei doi băieți și, bineînțeles, să-și îmbrățișeze nevasta.

Pentru a marca acest moment, Adela Popescu l-a surprins pe partenerul său de viață într-un videoclip, anunțându-și în acest fel fanii că familia este din nou reunită. Ba mai mult, Adela a declarat în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, că a primit un buchet de flori din partea soțului ei, care a ajuns acasă.

Radu Vâlcan a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, în care apare alături de cei doi băieți ai săi. Alături, a scris un singur cuvânt. „Acasă”.

Radu Vâlcan şi echipa de filmare de la „Insula Iubirii” s-au întors din Republica Dominicană, acolo unde urma să fie filmat sezonul șase al reality show-ului de la Antena 1. Această destinaţie a fost aleasă tocmai pentru că era un loc sigur, fără cazuri confirmate de Covid 19, însă totul s-a schimbat la doar câteva zile după ce echipa a ajuns acolo.