Actual Showbiz

Fiica artistei Lisa Marie Presley și nepoata lui Elvis are o legătură specială cu moartea. Mărturisiri inedite

Fiica artistei Lisa Marie Presley și nepoata lui Elvis are o legătură specială cu moartea. Mărturisiri inedite

Pentru cine nu ştie, actriţa Riley Keough este nepoata lui Elvis Presley şi evident fiica cântăreței Lisa Marie Presley. Riley este o tânără superbă, care moștenește trăsăturile mamei sale, iar acum se confruntă cu o altă dramă a vieţii sale: pierderea mamei, la doi ani de la moartea fratelui său, Benjamin.

O ironie a sorţii. Cu ce se ocupă actriţa Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley şi fiica cântăreței Lisa Marie Presley

Recent, Riley a acordat un interviu pentru New York Times în care a vorbit despre tragedia care i-a lovit familia în anul 2020, atunci când fratele său Benjamin s-a sinucis la vârsta de 27 de ani.  Nu avea de unde să ştie, că la scurt timp se va confrunta cu o altă dramă.

 

Actrița, în vârstă de 32 de ani este implicată într-o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini cercetarea cancerului la femei şi multe alte acţiuni umanitare.

Riley Keough se implică în foarte multe acţiuni umanitare

Pentru a putea trece mai ușor peste această dramă, Riley s-a specializat într-o meserie extrem de rară. Nepoata regretatului Elvis Presley a dezvăluit că a absolvit un curs special pentru a activa ca „asistentă pentru moarte, adică îşi oferă timpul persoanelor aflate în utimele clipe de viață, fiindu-le alături în cele mai grele momente.

Riley Keough, fiica artistei Lisa Marie Presley cu actorul Danny Keough, a fost inspirată de fratele ei să aleagă o meserie atât de rară. Benjamin Keough a murit în 2020 la vârsta de 27 de ani, iar legiștii au catalogat decesul său ca „sinucidere prin împușcare”.

Conform mărturiilor din cadrul familiei, tânărul era deprimat și într-o continuă luptă pentru a trăi în umbra bunicului său, Elvis Presley. Sora lui a fost distrusă de durere și crede că îl putea salva dacă știa ce era în sufletul lui.

„Cred că este important să fim educați cu privire la moarte și moarte conștientă, așa cum ne educăm despre naștere și naștere conștientă”

Riley Keough spune că deși pare un subiect morbid, tratarea problemei morții în această manieră este importantă pentru pregătirea oamenilor ajunși în situații-limită.

„Cred că este important să fim educați cu privire la moarte și moarte conștientă, așa cum ne educăm despre naștere și naștere conștientă”, a mai spus nepoata lui Elvis Presley.

Ea a jucat în pelicule precum The Runaways, Mad Max: Fury Road și The Lodge şi multe alte filme.

În februarie 2015, ea s-a căsătorit cu cascadorul Ben Smith-Petersen, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Mad Max: Fury Road.

Lisa Marie Presley a divorţat în 1994 de tatăl actriţei Riley Keough

Părinții ei au divorțat în 1994, iar Lisa Marie Presley s-a recăsătorit cu Michael Jackson la doar 20 de zile de la separarea de primul soț.

În ianuarie 1996, mama ei a cerut separarea de Michael Jackson. Lisa Marie Presley și-a refăcut viața alături de Nicolas Cage, cu care s-a căsătorit în august 2002. Actorul a cerut divorțul în noiembrie 2002.

Lisa Marie Presley s-a mai căsătorit o dată, în ianuarie 2006, cu chitaristul Michael Lockwood, cu care are două fete gemene, Finley şi Harper Lockwood. În 2016, artista a cerut divorțul.

Foto: Lisa Marie Presley împreună cu cei patru copii. Artista nu a putut trece uşor peste moartea fiului său şi posta pe instagram mereu fotografii. Aceasta este postată în iunie 2021

Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland lângă tatăl şi fiul său

Lisa Marie Presley a murit după ce se pare că a suferit un stop cardiac la locuinţa ei joi, avea 54 de ani.

A fost singurul copil al „Regelui Rock’n’Rollului”, Elvis Presley.

„Locul final de odihnă al Lisei Marie va fi la Graceland, lângă fiul ei iubit, Ben”, a declarat un reprezentant al fiicei ei.

Într-una dintre postările sale finale pe reţelele sociale, Presley a distribuit un eseu pe care l-a scris pentru People Magazine despre lupta ei cu durerea după moartea fiului ei.

„M-am confruntat cu moartea, durerea şi pierderea de la vârsta de 9 ani”, a scris ea, adăugând: „Moartea face parte din viaţă indiferent dacă ne place sau nu – la fel şi durerea.”