Lifestyle

Fiica lui Alex Baldwin a fost atacată. A fost implicată într-un jaf violent

Fiica lui Alex Baldwin a fost atacată. A fost implicată într-un jaf violent
Fiica lui Alex Baldwin, modelul și actrița Ireland Baldwin își arată vânătăile faciale după un atac terifiant al unei femei care „și-a ieșit din minți din cauza drogurilor” în  timpul unui jaf  violent.

Criza economică merge mână în mână cu pandemia și scoate la iveală numeroase fapte extreme. Oameni care au rămas fără locuri de muncă devin tot mai agresivi, iar jafuri care au loc inclusiv ziua sunt semnalate de peste tot din lume. Incidentul la care a fost expusă fiica actorilor Alec Baldwin și Kim Basinger e numai un exemplu.

Ireland nu a confirmat locul unde s-a întâmplat atacul, dar în prezent locuiește în Los Angeles. Ea a fost văzută zâmbind marți, în timp ce se îndrepta la o cină cu prietenii la Nobu, în Malibu.

„M-a lovit  în față într-o parcare, mi-a luat bunurile și a sărit într-o mașină în timp ce soțul ei a demarat. Totul a fost rezolvat de poliție și ea a fost arestată. Din fericire, am avut martori și am fost ajutată foarte repede. Polițiștii mi-au spus că acest lucru se întâmplă frecvent, deoarece oamenii sunt disperați din cauza banilor, din cauza coronavirusului și a faptului că oamenii au rămas fără locuri muncă”, povestește Baldwin.

Ireland Baldwin
Sursa Foto: Instagram

Avertisment pentru toți fanii

În vârstă de 24 de ani, fiica lui Alec Baldwin și Kim Basinger și-a avertizat followerii să fie atenți și să „aibă grijă unii de alții”. „Se întâmplă o mulțime de furturi și jafuri. Postez asta pentru a aminti tuturor să fie cu adevărat atenți și să urmărească ce se întâmplă în jurul lor. Sunt vremuri cu adevărat dificile și trebuie să avem grijă unii de alții”, a scris actrița pe un cont de socializare.

 

Ireland Baldwin s-a lansat ca actriță în „Grudge Match”

Vedeta a început cariera de model și de actriță în anul 2013, continuând astfel tradiția familiei tatălui său, care are încă trei frați actori, dar și a mamei, Kim Besinger. Ea a apărut în filme precum „Grudge Match”, „Goofy Chefs” și  „A Dark Foe” – un film de anul acesta.

Modelul, care de șapte ani e sub contract cu IMG Models a apărut în pictoriale și pe coperțile celor mai cunoscute reviste de modă din lume.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *