Showbiz

Fiica lui Ion Dichiseanu primește mesaje de la tatăl său. Ce i-a spus în vis: Ştiu că pare puţin ştiiţifico-fantastic!

Fiica lui Ion Dichiseanu primește mesaje de la tatăl său. Ce i-a spus în vis: Ştiu că pare puţin ştiiţifico-fantastic!

Fiica lui Ion Dichiseanu primește mesaje de la tatăl său. Ioana Dichiseanu și-a deschis inima și a oferit dezvăluiri sensibile la o lună de la moartea celebrului actor.

Unul dintre cei mai iubiți actori din țara noastră, Ion Dichiseanu, s-a stins din viață joi, 20 Mai, la vârsta de 87 de ani. El se afla internat de mai multe luni la Spitalul Floreasca.

Ion Dichiseanu ar fi contactat o bacterie de la o clinică privată şi ar fi ajuns la Floreasca, unde a fost internat mai bine de trei luni. Din păcate, deşi în ultima vreme părea să se îmbunătăţească starea sa de sănătate, pe 20 Mai, Ion Dichiseanu a decedat la vârsta de 87 de ani.

„Nu a pornit dintr-o suferinţă anume, el este un fost fumător şi a avut o saturaţie uşor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie şi CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A făcut o bronhoscopie şi, la 11 zile după aceasta, s-a prăbuşit şi am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală”, declara atunci Ioana Dichiseanu, într-o emisiune la Prima TV.

Ioana Dichiseanu, mesaje de la tatăl ei

Fiica lui Ion Dichiseanu suferă după pierderea tatălui său și a declarat că primește foarte multe mesaje din partea lui, așa că simte că acesta îi este alături și în prezent. Ioana spune că se întâmplă uneori ca tatăl său să îi spună unele evenimente care urmează să se întâmple.

„L-am visat. L-am visat de foarte multe ori, aproape în fiecare noapte. Mi-a transmis foarte multe mesaje, inclusiv mi-a spus nişte lucruri care ulterior s-au adeverit şi aşa comunicam cu el şi cât era în spital. Ştiu că pare puţin ştiiţifico-fantastic, dar chiar aşa este şi nu mint pentru că dimineaţa când sunam la spital să întreb cum se mai simte, dădeam totdeauna telefonul pe difuzor şi erau Adi şi mama lângă mine şi înainte să sun le povesteam ce am visat şi când auzeau ce spun medicii se minunau şi ei. Avem în continuare o legătură puternică pentru că am foarte multe confirmări şi semne şi simt că este în continuare lângă mine, lângă noi”, a declarat Ioana Dichiseanu, la Antena Stars.

„Cea mai mare binecuvântare, faptul că sunt copilul lui”

Fiica marelui actor a transmis că numele pe care îl poartă și faptul că este copilul lui Ion Dichiseanu reprezintă o binecuvântare.

„Cea mai mare avere pe care mi-a lăsat-o tatăl meu este numele. Are o valoare incomensurabilă şi incontestabilă şi nu se poate compara cu nicio avere materială. Pentru mine, asta este cea mai mare onoare şi cea mai mare binecuvântare, faptul că sunt copilul lui”, a declarat Ioana.

Cum i-a explicat fiicei ei că bunicul nu se mai întoarce

„I-am explicat fetiței mele că într-un fel Dichi nu mai vine pentru că aşa se întâmplă la un moment dat cu noi toţi”, a spus fiica marelui actor.