Info Actual > Social > Fiica regretatului Amza Pellea are COVID-19: Sunt vaccinată cu ambele doze
Social

Fiica regretatului Amza Pellea are COVID-19: Sunt vaccinată cu ambele doze

Fiica regretatului Amza Pellea are COVID-19: Sunt vaccinată cu ambele doze

Fiica regretatului Amza Pellea are COVID-19. Oana Pellea a dezvăluit că a făcut un test PCR, iar rezultatul este pozitiv. Actrița spune că are o formă ușoară și se felicită că a ales să se vaccineze.

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, Oana Pellea a declarat că a luat hotărârea să se autoizoleze după ce a intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă COVID-19.

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat”. Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă… E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR – POZITIV. Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact”, a explicat Oana Pellea.

Actrița a mai transmis că traversează o formă ușoară a bolii și spune că nu vrea să se gândească cum i-ar fi fost fără vaccin!

Fiica regretatului Amza Pellea are COVID-19: „Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a precizat Oana Pellea.

Săptămâna trecută, actrița a anunțat că se izolează după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Este vorba despre responsabilitate, am anunțat Teatrul Bulandra și ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul „Scaunele” din 10 octombrie, a spus atunci Oana Pellea, potrivit Mediafax.