Lifestyle

Film de Oscar pe Netflix. Ce trebuie neapărat să vezi

Film de Oscar pe Netflix. Ce trebuie neapărat să vezi
sursa foto virgin radio

Pentru a ne relaxa după o săptămână de muncă, un weekend liniștit este tot ce avea nevoie. Ne putem petrece timpul alături de cei dragi și ne putem bucura de timp pentru noi. Dacă nu știi ce să faci în acest sfârșit de săptămână, există un film ce trebuie văzut. Te poți bucura de o capodoperă de Oscar, din confortul casei tale. Strângeți prietenii pentru că sâmbătă seară este zi de film.

Pe Netflix a apărut un film celebru în întreaga lume. Acesta este recunoscut la nivel mondial și a fost premiat cu un Oscar. Află despre ce film este vorba!

Film de Oscar

Pentru o seară liniștită de weekend, un film bun este tot ce ai nevoie. Astfel, pe platforma de streaming Netflix este disponibil un film de poveste. Te va emoționa până la lacrimi și te va ține cu sufletul la gură. Acest film cunoscut a obținut o recunoaștere pe scară largă și chiar un Oscar.

Unele evenimente istorice merită să fie transmise prin intermediul filmului. Acesta este și cazul unei povești inspirate din realitate, disponibilă pe Netflix. Filmul a fermecat milioane de oameni. Cu siguranță vă va emoționa cu intriga sa dramatică. Este un film care nu trebuie ratat. De asemenea, aveți oportunitatea să-l vedeți chiar în acest weekend.

Film inspirat din realitate

Un film bun poate ajunge mai ușor la oameni dacă prezintă o poveste reală de viață. Acesta este și cazul filmului despre care vorbim astăzi. „Codul Enigma” se bazează pe o poveste adevărată și vă va emoționa atât de mult încât nu îl puteți rata. Acesta detaliază întâmplări neașteptate care au avut loc în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dar departe de zonele sângeroase de război.

Acest film de succes este centrat pe matematicianul britanic și pionier în domeniul informaticii Alan Turing. Acesta a jucat un rol important în descifrarea codurilor mașinii Enigma a Germaniei naziste. Astfel, a ajutat Aliații să câștige cel de-al Doilea Război Mondial. Povestea se bazează pe fapte reale și prezintă povestea acestui erou din spatele cortinei.

Eroul poveștii

Filmul cu siguranță te va emoționa. Se prezintă toate încercările prin care protagonistul a trebuit să treacă pentru a deveni erou. De la chin la suferință, totul pentru a-și livra expertiza sa armatei până la încheierea războiului. Modul în care a fost tratat de-a lungul vieții este însă neașteptat. Protagoniștii filmului, interpretați de actorii Benedict Cumberbatch și Keira Knightley, oferă performanțe neașteptate. De când a fost lansat în cinematografe, în 2014, acest film a primit numeroase laude și nominalizări la premii.

Premiile Oscar

Filmul a fost nominalizat la Oscar, unde a fost încadrat la categoria „Cel mai bun film”. Această categorie a fost și câștigată, iar alte două premii s-au adăugat la dosar. Este vorba de premiile Oscar pentru „Cel mai bun regizor” și „Cel mai bun scenariu adaptat”. Prin urmare, „Codul Enigma” este un film pe care trebuie să-l vedeți dacă aveți Netflix. În prezent, este în trend pe serviciul de streaming și a primit numeroase evaluări pozitive din partea utilizatorilor, conform Click .