Info Actual

Info Actual > Diverse > Filmul care a doborât Pro TV! Antena 1 a obținut audiență record
Diverse

Filmul care a doborât Pro TV! Antena 1 a obținut audiență record

Filmul care a doborât Pro TV a fost difuzat de Antena 1. Filmul difuzat a fost cel mai urmărit film la nivelul întregii țări în luna aprilie. Este vorba de clasica peliculă Iisus din Nazareth, care, în seara de Înviere, a adunat o audiență de peste două milioane de telespectatori în medie.

Deși avântul Antena 1 a fost mare, Pro TV a dat cele mai urmărite filme în luna aprilie: 16 dintr-un total de 20, la nivelul întregii țări. Pelicule foarte urmărite și difuzate de Pro TV au fost Taken – Teroare în Los Angeles (Liam Neeson), Parteneri neobisnuiti (cu Jet Li) sau Homefront (cu Jason Statham), potrivit paginademedia.ro

Trebuie menționat că Antena 1 a fost pe primul loc cu un film pentru prima dată în ultimii ani.

Ce public a atras Iisus din Nazareth

Filmul a ocupat primul loc în toată țara și locul doi la orașe, dar a coborât mult atunci când vorbim de publicul tânăr. De notat este că filmul de Paște a crescut foarte mult în cifre față de anul trecut, de la 1,3 milioane de telespectatori la difuzarea din 2019, la aproape 2,1 milioane în actualul context de izolare socială.

Topul a fost, totuși, dominat de Pro TV, care a dat 16 din cele două de filme ale clasamentului pe țară. Locul secund a fost ocupat de pelicula Taken – Teroare în Los Angeles, cu Liam Neeson, care a adunat o medie de 1,9 milioane de telespectatori. Locul trei a revenit unui film cu Jason Statham – Homefront – care a fost urmărit de 1,8 milioane de privitori.

Parteneri neobișnuiți și Un asasin nemilos, ambele cu Jet Li, s-au clasat pe urmărtoarele două locuri, cu o medie de 1,6 milioane de telespectatori fiecare.

Antena 1 a mai avut în top Vaiana și celelalte două parți Iisus din Nazareth.

 

Clasamentul filme în mediul urban

În mediul urban clasamentul s-a modificat puțin. Locul întâi a fost luat de Liam Neeson și Teroare în L.A, de la Pro TV. Filmul a adunat, în mediul urban, o medie de un milion de privitori.

Iisus din Nazareth a rămas sus și la orașe, unde a ocupat locul doi. Partea a treia a peliculei de Paște a adunat o medie de aproape 900.000 de urmăritori.

Un asasin nemilos și Homefront au ocupat locurile trei și patru, cu o medie de 870.000 de persoane fiecare.

Ce filme au urmărit tinerii

Tinerii au avut alte priorități. Lider la nivel național, Iisus din Nazareth a coborât pe locul 20 în topul preferințelor publicului tânăr, cu o medie de 320.000 de telespectatori în medie.

Pe primul loc în clasament a fost pelicula Taken 3 (Teroare în L.A.), cu o medie de aproape jumătate de milion de privitori tineri.

Următoarele locuri au fost ocupate de filme Pro TV: Parteneri neobișnuiți (420.000), Battleship – Invazia (406.000) și Need for Speed – Începuturi (405.000).

Pe locul cinci s-a clasat animația Vaiana, de la Antena 1, cu 390.000 de telespectatori în medie.