Actual Showbiz

Fiul cel mic al lui Britney Spears revine la sentimente mai bune faţă de mama sa. Artista îl acuză de lipsă de empatie

Fiul cel mic al lui Britney Spears revine la sentimente mai bune faţă de mama sa. Artista îl acuză de lipsă de empatie

Vremurile bune par că au început să apară şi în viaţa artistei Britney Spears. A ieşit de sub tutela tatălui său, s-a recăsătorit, a revenit în viaţa artistică dând lovitura cu o melodie alături de Elton John, iar băieţii săi par că au revenit la sentimente mai bune faţă de mamei lor. Numai că Britney Spears a reacționat dur la afirmațiile făcute de fiul ei cel mic, Jayden şi i-a reproșat băiatului că este lipsit de empatie, iar despre tatăl lor a spus că nu a mai avut un job de 15 ani și că utilizează droguri în prezența copiilor.

Fiul cel mic al lui Britney Spears revine la sentimente mai bune faţă de mama sa. Artista îl acuză de lipsă de empatie

Britney Spears are doi fii, pe Sean în vârstă de 16 ani și pe Jayden, de 15 ani, cu fostul soț Kevin Federline. Ce doi băieți au fost feriți de lumina reflectoarelor, dar acum unul dintre cei doi a spus totul despre relația cu mama sa.

Băieții lui Britney Spears au vorbit despre relația dintre ei și mama lor. Sean și Jayden s-au întâlnit cu regizoarea Daphne Barak pentru a discuta despre mama lor într-un interviu difuzat recent. Jayden a spus că nu simte „ură” pentru mama lui. El nu a participat la nunta ei cu Sam Asghari.

Cred 100% că acest lucru poate fi rezolvat, a spus el.

„Va fi nevoie doar de mult timp și efort. Vreau doar ca ea să se îmbunătățească psihic. Când se va face bine, vreau cu adevărat să o văd din nou”.

De asemenea, el s-a adresat lui Spears în timpul interviului. Astfel, el a adăugat: „Te iubesc foarte mult, sper să fie bine pentru tine. Poate într-o zi ne putem așeza așa și vom vorbi din nou.”

Jayden a vorbit despre absența sa de la nunta mamei sale. El a precizat că la acel moment, pur și simplu nu era un moment bun să se întâlnească cu ea. De asemenea, băiatul a mai adăugat că este foarte fericit pentru ei. Spears nu a invitat toată familia, potrivit spuselor lui Jayden.

Foto: Cei doi băieţi ai artistei au acum 16 ani şi 15 ani

 

Jayden, despre relația cu bunicii lor: Nu sunt oameni răi

Băiatul a mai spus că este foarte unit cu fratele său. Ce doi se sprijină reciproc ori de câte ori au nevoie unul de celălalt.

Jayden a vorbit şi despre cum e să ai o viață cu o mamă faimoasă precum Spears dar și despre discuțiile din mass-media în ceea ce privește perioada în care a fost tutala tatălui ei.

„Exista acest televizor și o arăta cântând și dansând pe scenă. Când am văzut-o, am fost de genul. Atunci mi-am dat seama cât de faimoasă era și cât succes are ca persoană și asta m-a inspirat”.

Tutela de 13 ani a lui Spears a luat sfârșit în noiembrie. Jayden a spus că bunicul său, Jamie Spears, nu merită toată ura pe care o primește în mass-media. De asemenea, tânărul consideră că bunicul său doar a încercat să fie un tată bun.

Părerea lui Jayden despre postările mamei sale

Jayden a mai adăugat că fratele său mai mare, Sean, nu este un fan al camerelor. Acesta i-a cerut lui Spears să nu posteze fotografii cu el în mediul online. El a mai mărturisit că postările de pe Instagram o ajută pe mama lui.

„Rețelele sociale o ajută. Așa că, dacă asta vrea să facă, asta vrea să facă, nu o voi urî pentru asta. În același timp, ar trebui să înțeleagă tot ceea ce o împiedică să-și iubească familia.”

Jayden: Mă simt vinovat, mama m-a favorizat în detrimentul lui Preston

Pe parcursul copilăriei celor doi băieți, Jayden a spus că Spears s-a comportat mai bine cu el decât cu Preston. În acest context, Jayden consideră că mama lor s-a chinuit să le acorde atenție ambilor băieți. Totuși, tânărul crede că nu i-a arătat suficientă dragoste lui Preston.

„Amândoi am trecut prin atât de multă presiune în trecut, încât acesta este locul nostru acum, pentru a procesa toate traumele emoționale prin care am trecut pentru a ne vindeca, a ne vindeca starea mentală”.

Spears și Federline s-au căsătorit în octombrie 2004, după ce s-au întâlnit timp de aproape 10 luni. Divorțul lor a fost finalizat în iulie 2007. Cei doi foști s-au luptat pe rețelele sociale după ce Federline a distribuit trei videoclipuri în care a acuzat-o pe vedetă că și-a certat fiii. Postarea sa a fost ștearsă ulterior, iar avocatul lui Spears, a transmis că nici el și nici artista nu vor tolera „hărțuirea” sub nicio formă, potrivit Foxnews.

Mama Britney a reacţionat şi l-a acuzat pe băiat că e lipsit de empatie

Britney Spears a reacționat dur la afirmațiile făcute de fiul ei cel mic, Jayden, în cadrul unui interviu în premieră, pentru televiziunea australiană. Vedeta i-a reproșat băiatului că este lipsit de empatie și apoi a adus acuzații grave asupra lui Kevin Federline pe care l-a acuzat că nu a mai avut un job de 15 ani și că utilizează droguri în prezența copiilor.

Britney Spears l-a pus la punct pe fiul ei Jayden, 15 ani, după ce băiatul a făcut comentarii atât despre viața ei personală, cât și despre sănătatea mintală a acesteia, în cadrul unui interviu eveniment difuzat de televiziunea australiană