Info Actual

Info Actual > Showbiz > Fiul lui Alin Oprea intervine în scandalul momentului. „Nu te-ai săturat de minciuni?”
Showbiz

Fiul lui Alin Oprea intervine în scandalul momentului. „Nu te-ai săturat de minciuni?”

Fiul lui Alin Oprea intervine în scandalul momentului. „Nu te-ai săturat de minciuni?”

Fiul lui Alin Oprea intervine în scandalul momentului. „Nu te-ai săturat de minciuni?”

Scandalul dintre Alin Oprea și soția sa pare că nu are sfârșit. Prezent în emisiunea Xtra Night Show, la Antena 1, cântărețul a avut parte de un telefon neașteptat. Fiul său, Adrian, a sunat și i-a reproșat faptul că minte. Tânărul susține că nimeni nu i-a interzis să vină acasă.

„Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung.

Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de 2 ori cu poliția”, a declarat Adrian Oprea.

Cu puțin timp în urmă, fiica solistului, Melissa Oprea, în vârstă de 18 ani, a avut o intervenție telefonică emoționantă în emisiunea lui Capatos. Aceasta i-a reproșat același lucru tatălui său.

„Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, a transmis fiica lui Oprea.

„Faptul că ei sunt mari acum și nu pot fi manipulați, este total fals”

Alin Oprea nu a fost la fel de afectat de intervenția fiului său, în comparație cu starea vizibil afectată pe care a avut-o în timpul intervenției fiicei sale. Cântărețul preferă să privească partea pozitivă a acestei întâmplări. Acesta este fericit că a început să aibă un dialog cu fiul său, în ciuda învinuirilor care îi sunt aduse.

„În altă ordine de idei, eu m-am bucurat foarte mult să am un dialog cu băiatul meu, pentru că, orice dialog, fie că e bun sau rău, e un început de ceva. Eu știu foarte bine cât de influențați sunt și cât de manipulați, pentru că o cunosc. Faptul că ei sunt mari acum și nu pot fi manipulați, este total fals. Unele dintre mesaje pot fi scrise chiar de ea”, a spus solistul trupei Talisman.