Info Actual

Info Actual > Showbiz > Florin Călinescu, moment memorabil la Românii au talent: „Crezi în povestea cu peștișorul de aur?”
Showbiz

Florin Călinescu, moment memorabil la Românii au talent: „Crezi în povestea cu peștișorul de aur?”

Florin Călinescu, moment memorabil la Românii au talent: „Crezi în povestea cu peștișorul de aur?”

Moment extrem de emoţionant în ediția de aseară de la ”Românii au talent”. de această dată, Florin Călinescu a fost în rol principal. Actorul a apăsat butonul de golden buzz la Romanii au talent.

Florin Călinescua fost protagonistul unui moment memorabil în ediţia de luni seară, de la Românii au talent. Acesta a fost impresionat de Ghintan Ion Mihai, un tânăr cu o poveste de viață impresionantă.

Povestea vieții lui a adus o liniște bruscă la masa juriului: tânărul a fost abandonat la 9 ani la orfelinat, iar la 12 ani a fugit de acolo și a locuit pe străzi. Cu toate acestea, el nu a renunțat la visurile lui și a continuat să cânte.

Interpretarea lui a fost momentul serii cel în care îndrăgitul actor Florin Călinescu a apăsat butonul de golden buzz la Romanii au talent.

„Lumea iubește această emisiune pentru că are nevoie de ceva real”, a spus Andi Moisescu și fiecare ediție demonstrează că publicul trăiește la intesitate maximă minutele oferite de Românii au talent! Cea de-a șasea seară din acest sezon a oferit râsete, bucurii și clipe în care tristețea și fericirea s-au îmbinat armonios printr-o cântare și un buton auriu.

Ghintan Ion Mihai, este cel de-al patrulea concurent care a reușit să obțină butonul auriu și calificarea directă în semifinale.

”Ce-i aici înăuntru, e grav. Am emoții față de mine”, a spus el înainte de intrarea pe scenă.

Aseară, Florin Călinescu a decis că este timpul să îl facă pe GIM să creadă în a doua șansă.
„Crezi în povestea cu peștișorul de aur?”, a întrebat juratul și a apăsat butonul auriu. Fericit, concurentul a transmis un mesaj puternic spre cei de acasă: ”Trageți și îndurați că într-o zi vă pune Dumnezeu mâna în cap”.

Și vineri și luni… Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.7 puncte de rating și 32.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.2 puncte de rating și 14.4% share.

Aseară, peste 2.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul oferit de emisiunea Românii au talent. În minutul de maximă audiență de la 21:42, aproape 3 milioane de români au fost cu ochii pe spectacolul de pe scenă.