Info Actual

Info Actual > Showbiz > Florin Pastramă, gelos pe Ilie Năstase? „Tot timpul Brigitte mă compară cu Ilie. Ce i-a lăsat ei Ilie?”
Showbiz

Florin Pastramă, gelos pe Ilie Năstase? „Tot timpul Brigitte mă compară cu Ilie. Ce i-a lăsat ei Ilie?”

Florin Pastramă, gelos pe Ilie Năstase? „Tot timpul Brigitte mă compară cu Ilie. Ce i-a lăsat ei Ilie?”

Florin Pastramă, gelos pe Ilie Năstase? „Tot timpul Brigitte mă compară cu Ilie. Ce i-a lăsat ei Ilie?”

Deși de obicei sunt bine dispuși și gata să petreacă și să se distreze, Brigitte și Florin Pastramă par să treacă prin momente mai dificile. Ultimile episoade din emisiunea „Brigitte și pastramă”, de la Antena Stars au lăsat să iasă la iveală secrete nebăinuite din căsnicia celor doi.

Aflată în mijlocul unei adevărate crize emoționale, Brigitte i-a povestit actualului său soț cât de mult l-a iubit pe fostul său soț. Brigitte nu s-a ferit să folosească cuvinte mari. Aceasta l-a numit pe Ilie Năstase „un zeu” și a recunoscut că a fost extrem de îndrăgostită de el. Brigitte i-a mai spus lui Florin pastramă că nu s-ar fi despărțit niciodată de Ilie Năstase, dacă aceasta nu ar fi înșelat-o.

„S-a purtat urât cu mine și mi-a făcut ce mi-a făcut. De aia mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Eu nu am văzut diferența de vârstă. Eu m-am îndrăgostit de el. Pentru mine a fost ca un zeu, după bătăile pe care mi le dădea Ovidiu. Ilie a pierdut în fața mea pentru că m-a înșelat și nu a fost corect cu mine.

Dacă nu mă înșela, nu mai eram cu tine astăzi. Și am vrut să mă răzbun. Iar eu de aia m-am purtat urât cu el. Nu există compromis. Eu puteam să fiu fericită și să am totul, dar eu am lăsat totul pentru că nu am vrut să fie compromis. Am știut că e așa, dar am crezut că se va schimba pentru mine și se va pocăi pentru mine. Nu ai de unde să știi ce a fost în sufletul meu”, a spus printre lacrimi Brigitte Pastramă.

Florin Năstase nu a mai suportat și s-a confesat în fața camerelor de luat vederi.

„La orice discuție, Ilie în sus, Ilie în jos. Eu pe domnul Ilie Năstase îl respect. A făcut ceva pentru România. Dar tot timpul Brigitte mă compară cu Ilie. Ce i-a lăsat ei Ilie? Două ceasuri și datorii? Am și eu frustrarea mea. Îmi spune mereu că Ilie nu țipa. Tot timpul îl aduce în discuție”, a declarat acesta nervos.