Info Actual

Info Actual > Showbiz > Florin Pastramă, mărturisiri neașteptate. „Mi-a spus niște lucuri pe care nu le știa nimeni”
Showbiz

Florin Pastramă, mărturisiri neașteptate. „Mi-a spus niște lucuri pe care nu le știa nimeni”

Florin Pastramă, mărturisiri neașteptate. „Mi-a spus niște lucuri pe care nu le știa nimeni”

Florin Pastramă, mărturisiri neașteptate. „Mi-a spus niște lucuri pe care nu le știa nimeni”.

După ce a cunoscut-o pe Brigitte Sfăt, Florin Pastramă a părăsit religia ortodoxă în care s-a născut și a acceptat să se boteze în religia penticostală. Lumea a presupus că a făcut acest lucru doar pentru a-i intra în grații iubitei sale. Afaceristul a dezvăluit, însă, că au existat și alte motive care au stat la baza schimbării religiei.

Florin Pastramă și-a schimbat viziunea asupra noii religii, în momentul în care a cunoscut-o pe Sora Marina. Acesta a povestit, în cadrul reality show-ului „Brigitte și Pastramă”, de la Antena Stars că această femeie i-a spus lucruripe care el le-a trăit, dar le-a uitat, lucruri pe care nu le cunoștea nimeni altcineva decât el.

„Sora Marina mi-a spus niște lucuri pe care nu le știa nimeni. Și eu uitasem de ele, am încremenit. Atunci Dumnezeu a lucrat. În prima săptămână când am ajuns la București m-a dus Brigitte la biserică.

Te întreabă: „crezi că Domnul Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu? Mi-am predat sufletul. Asta înseamnă că Îl primești pe Domnul Iisus în sufletul tău”, a spus Pastramă.

În continuare, afaceristul a mărturisit că s-a schimbat după ce s-a botezat, când a primit Duhul Sfânt, experiență pe care unii poate nu ajung să o trăiască niciodată.

„M-am botezat, m-a băgat în apă și a treia săptămână m-am dus pentru Duhul Sfânt. S-a rugat Brigitte mult de tot și a luat Duhul Sfânt. Alții au 10, 15 ani și nu au primit. Tu trebuie doar să te rogi la Dumnezeu și îți schimbă viața”, a mai spus Florin Pastramă la „Antena Stars”.