Showbiz

Florin Piersic, așteptat cu fanfara la biserică. Credincioșii au umplut lăcașul de cult până la refuz 

Florin Piersic, așteptat cu fanfara la biserică. Credincioșii au umplut lăcașul de cult până la refuz 

Cei care au participat de sărbătătoarea sfântului Ion la slujba de la biserica “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din Ocna Dej, au fost extrem de emoționați. L-au văzut în carne și oase pe inegalabilul actor Florin Piersic.

Potrivit informațiilor oferite de Dejeanul.ro, inegalabilul actor a fost invitatul special al părintelui paroh Ioan Nicușor Pop, iar când oamenii au auzit că va fi prezent în biserica lor, au venit în număr foarte mare, făcând ca lăcașul de cult să fie arhiplin.

Florin Piersic a sărutat sfânta icoană în aplauzele tuturor

Florin Piersic și-a făcut apariția la finalul Sfintei Liturghii, iar când a intrat în biserică, toată lumea a început să aplaude frenetic. În stilu-i caracteristic, unul dintre marii actori ai României i-a salutat pe cei prezenți și a dat mâna cu ei, apoi a mers să sărute sfânta icoană.

La final, actorul a ținut un mic discurs, apoi și-a făcut fotografii cu fiecare persoană în parte, spre bucuria imensă a oamenilor care-l sorbeau din priviri și n-ar mai fi vrut să se despartă multă vreme de vedetă.

„Acesta este unul din scopurile pentru care domnul Florin Piersic e astăzi alături de noi”

“Poate vă întrebați care este motivul vizitei lui Florin Piersic în parohia noastră. Noi, preoții, ne străduim să ne facem misiunea cât mai bine, să vă aducem oameni de seamă, să vă unim. Să vă aducem pe toți împreună.

Acesta este unul din scopurile pentru care domnul Florin Piersic e astăzi alături de noi” le-a spus credincioșilor preotul paroh Ioan Nicusor Pop. În final, oamenii au ținut să-l felicite și pentru aniversarea celor 87 de ani pe care-i va împlini pe 27 ianuarie și i-au cântat “La mulți ani!”.

Piersic, impresionat de “Imnul Minerilor”

Dar Florin Piersic a mai avut parte de o surpriză. După ce a ieșit din biserică, a fost întâmpinat de fanfara Salinei Ocna Dej, iar muzicienii i-au cântat “Imnul Minerilor”, lucru care l-a impresionat pe marele actor. Actorul n-a putut să reziste, și-a pus o șapcă pe cât, a luat un instrument muzical și s-a fotografiat cu cei prezenți, având pe chip o mare bucurie și satisfacție.