Lifestyle

Florin Piersic le-a transmis românilor o veste tristă: ”Se zbate acum între viață și moarte”

Florin Piersic le-a transmis românilor o veste tristă: ”Se zbate acum între viață și moarte”

Celebrul actor Florin Piersic va împlini 85 de ani pe data de 27 ianuarie. Maestrul a postat un mesaj pe o rețea de socializare în pragul aniversării sale, prin care le-a transmis românilor o veste tristă. Marele actor nu își va serba ziua de naștere anul acesta.

Florin Pieric a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant înainte de a împlini vârsta de 85 de ani. Celebrul actor a anunțat că anul acesta nu își va sărbătorii ziua de naștere, cum a făcut în fiecare an.

”Mai e puțin și intrăm într-o săptămână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi știți că n-am avut niciodată rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori și mai ales actrițe care parcă sunt născuți pe 29 februarie, așa că înaintează în vârsta o dată la patru ani.

De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranță, cu bucurie. O să vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!

An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul m-ați sărbătorit, m-ați răsfățat, m-ați aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate și toată iubirea voastră, cu recunoștiință.

”Spectacolul trebuie să continue”

În teatru, indiferent ce se întâmplă în viață actorilor de pe scenă, se spune: „Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie să fie acolo, să intre în pielea personajelor lor, să vă aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în coltul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire, pentru ca știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scena, cu voi alături. M-am gândit mult la asta.

”Copii, e prea multă tristețe în lume”

Și acum vine marele „Dar”. Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viață, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea, se zbate acum între viață și moarte, din același motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne tinem de sărbătoriri.

Și dacă nu ne vom vedea față în față, fie pe scena, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puțin.

Anul ăsta este anul Vărsătorului, așa că sunt convins că ne așteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită. VA ROG să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul, facem o sărbătorire și pentru 85 și pentru 86 la un loc! E o promisiune!

Vă pup cu dragoste!”, a scris Florin Piersic pe o rețea de socializare, potrivit Spectacola.