Info Actual

Info Actual > Showbiz > Florin Salam își strigă disperarea! „Gata, e în ultima fază?”
Showbiz

Florin Salam își strigă disperarea! „Gata, e în ultima fază?”

Florin Salam își strigă disperarea! „Gata, e în ultima fază?”

Florin Salam își strigă disperarea! „Gata, e în ultima fază?”

Florin Salam a făcut o serie de acuzații, în cadrul unei întâlniri cu presa. Familia manelistului este disperată și acuză medicii că nu vor să le comunice starea reală de sănătate a fratelui lor, Nelu Stoian.

„Nu aș fi făcut acest gest, să chem toate televiziunile, dar nu avem încotro. Suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav. Trebuie să știm starea lui. Ca familie, nu suntem oameni străini. Nimeni nu comunică cu noi. Trebuie să stăm să așteptăm și să ne zică „Gata, e în ultima fază?”, s-a întrebat manelistul, conform DC News.

La rândul său, Maria, sora lui Florin Salam, a declarat că a avut o discuţie şi cu profesorul Adrian Streinu Cercel.

„Vă spun ce mi-a transmis domnul Cercel. Am avut o conversaţie telefonică cu domnul Cercel. Din auzite, ni s-a spus că i-au cedat rinichii, ficatul… Noi am făcut rost de numărul de telefon al domnului Streinu Cercel, l-am sunat şi l-am întrebat cu disperare.

Nu ştiam cum să-l întrebăm şi i-am zis „Domnule doctor, e adevărat că fratelui meu i-au cedat organele?” Şi dânsul a spus: ”aşa, şi dacă i-au cedat ce puteţi face voi, cam ce-aţi putea să mai faceţi voi?” Domnul Streinu Cercel a spus acest lucru prin telefon”, a declarat sora lui Salam.

Fratele lui Florin Salam este în spital. Se luptă pentru viața lui ...

Cine este Nelu Stoian?

Nelu Stoian este fratele mai mare al lui Florin Salam. Bărbatul este tot lăutar și este considerat unul dintre cei mai buni acordeoniști din țară. Spre deosebire de celebrul său frate, Nelu nu a reușit niciodată să devină celebru.

În timp, a început să trăiască în urma fratelui său. Mulți spun că Florin Salam ar fi putut să-l ajute mai mult în carieră pe Nelu, mai ales că nu se știe ca între cei doi frați să fi existat vreo ceartă. Nelu Stoian a fost infectat cu noul coronavirus, cel mai probabil în spital, și se află într-o stare gravă, medicii fiind rezervați în legătură cu starea lui de săntate.